Mennyi az esélye annak,hogy Magyarország belesodródjon a háborúba?
Figyelt kérdés
2023. máj. 29. 16:07
4/23 anonim válasza:
Az országok nem valami uszadékfák, vagy hajóroncsok, amik "sodródnak"...ez a hazug kormánypropaganda találmánya az egyszerű emberek megijesztésére.
Orbán csak Putyin oldalán lépne be, de akkor 99% hogy oszlopon végzi....szóval nem.
5/23 anonim válasza:
A #3-as megelőzött, de nekem is ez a kérdésem, melyikbe?
6/23 anonim válasza:
Amíg ez a kormány van, elég minimális.
7/23 anonim válasza:
5: Csak az nem érti a kérdést, aki
A. Minimum az elmúlt másfél évet valahol a világtól elzárva vagy kómában töltötte.
B. Szórakozásból játszani akarja a hülyét.
Te melyikbe tartozol?😀
8/23 anonim válasza:
#7 A kérdező nem fejti ki rendesen a kérdését, és még én vagyok a hülye hogy pontosítani akarok? Vannak más nagy konfliktusok is az ukrajnai háborún kívül, és mivel mindegyikbe egyenlően nulla az esélye hogy belesodródunk, így kb bármelyik konfliktusról lehet szó. Részletes választ csak úgy lehet adni egy kérdésre, ha az ember ismeri a pontos kérdést...
9/23 anonim válasza:
8: Teljesen egyértelmű, hogy melyik háborúra gondol. Mert ugyan melyik háború folyik most a csapból is?
Persze lehet, hogy én vagyok túlművelt és túltájékozott a 120-as intelligenciahányadosommal, hogy kapásból megértettem a kérdést.
10/23 anonim válasza:
8: Na fejtsd már ki, neked melyik háború jutott eszedbe a kérdésről. Tényleg érdekelne, hadd röhögjünk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!