Egyesek miért állítják azt, hogy a sorkatonaság önállóságra nevelt?
A páva az egy díszmadár, de a 18-as abban az értelemben használta, amilyen valójában ő maga is...
20-as, azért, mert amit leírtál, az mind úgy volt. Vagy szerinted ez mind legenda és ez az értelmetlen faxság valójában egy szuper valami lett volna?
Ide soha többet komenyizmust, sorkatonaságot. De nem is lesz. Nálunk végleg megbuktak.
Azért írtam, hogy nálunk. Itt meg kéz a kézben járt a kettő. Az hogy más államokban hogy van meg hogy egyáltalán minek, az minket nem érint, itt ne legyen soha többet. Mert működésképtelen, ráfizetéses volt, plusz még egy nagy baromság is.
Pedig úgy tűnt a hozzászólásod alapján, mintha te ott bent tanultál volna valami értelmeset, vagy ért valami pozitív élmény a laktanyában, de hát milyen hozadéka lehet annak ahol hosszú ideig egybe vagy zárva egy rakás alkoholista kisebbségi komplexusos őrülttel?
"akik átélték azok idióta gyökerek, alkeszok és retardáltak akiket ki kell közösíteni."
A kérdező nem is, de én írtam hasonlót. Csakhogy én nem azokra értettem ezt akik átélték (mert az akkoriban mindenkivel megesett), hanem azokra, akiknek tetszett ez a sorkatonásdi, életük legmeghatározóbb élményének tartják és szívesen gondolnak rá vissza, meg akik szerint ez ma is kéne. Na ezek tényleg retardált selejtes emberek, nincs rájuk jobb szó.
"Önállóan szót kell fogadj mikor kelsz, mikor, fekszel, mikor mehetsz enni, mikor engedik meg borotválkozz, mikor mehetsz fürdeni..."
Kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!