Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mért mondják, hogy őrszázadba...

Mért mondják, hogy őrszázadba a problémások, büntetettek kerültek, mikor nekem sosem volt semmilyen összeütközésem a törvénnyel és őrszázadban voltam?

Figyelt kérdés
Ráadásul a többiekről sincs tudomásom, hogy bármit elkövettek volna. Kifejezetten mimóza emberekkel voltam együtt.
2023. máj. 28. 08:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom olyanok mondják, akik nem láttak belülről laktanyát. Semmi ilyesmi nem volt. Nálunk ketten voltak, akiknek volt valami ügyük bevonulás előtt, de olyanok nem csak az őrszázadban voltak. Nekem pl. érettségim volt, műszaki szakmám, semmi "előéletem", mégis ott voltam.
2023. máj. 28. 09:08
 2/4 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
100%
Mert nem ismernek téged.
2023. máj. 28. 09:09
 3/4 Fsms ***** válasza:
100%
Voltam katona ilyen nem volt.
2023. máj. 28. 09:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Ki mondja ezt? Lehet, hogy valamikor, valahol volt ilyen is, aztán elterjedt. Meg talán azért, mert az nem túl jó hely,
2023. máj. 29. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!