Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Valami nagyon megváltozott az...

Valami nagyon megváltozott az Ukrán háborúban, Putyinék rájöhettek arra, hogy taktikai atomfegyverek bevetésen nélkül Oroszország megszűnik létezni a mai körülmények között?

Figyelt kérdés

A NATO által átadott 400 Db Storm Shadow robotrepülők valamint a szegényített urán töltetek alapvetően átrajzolják az erőviszonyokat, és az Oroszok ezt nem fogják tudni ellensúlyozni, csaj a taktikai atomfegyverek bevetésével?

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=cHfwaY4tKow

2023. máj. 15. 07:09
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
27%
A háborúnak két lehetséges kimenetele van. Vagy orosz győzelem, vagy az eddiginél is nyíltabb NATO-beavatkozás és harmadik világháború. Az ukránok magukban nem képesek legyőzni az oroszokat, hiszen romokban hever az ország és nagyon fogytán van az emberanyag.
2023. máj. 15. 08:05
 12/30 anonim ***** válasza:
82%
Nem fognak atomot bevetni, mert tudják mi lesz a fizikai és politikai következménye. Ha bevetnék az atomot a NATO méginkább el akarná pusztítani Oroszországot.
2023. máj. 15. 08:08
 13/30 anonim ***** válasza:
89%
#11 Harmadik opció a legvalószínűbb, az oroszokat kifárasztják nyugati segítséggel. MAjd 5-10 év múlva talán belefáradnak az oroszok vagy Putyin utódja visszavonulót fúj.
2023. máj. 15. 08:09
 14/30 anonim ***** válasza:
64%
#13 És addig az ukrán katonák majd folyamatosan nőnek ki a földből?
2023. máj. 15. 08:10
 15/30 anonim ***** válasza:
69%
#14 Nem, viszont van még 1-2 millió tartalék akit lehet mozgósítani.
2023. máj. 15. 08:24
 16/30 A kérdező kommentje:

Szerintem itt sokan keverik a nukleáris háborút (stratégiai atomfegyverek) a taktikai harceszközökkel. Bizonyos értelemben a nyugat máris bevetett uránium tölteteket, amelynek a hatása (nagyobb mennyiségben) hasonló a stratégiai atomfegyverekéhez. A sugárzás megnőtt, a terület pedig életveszélyesé vált hosszú időre, megnő a rákos megbetegedések száma, az ott termel élelmiszerek/víz pedig ehetetlenek.

A gond az, hogy a nyugat egészen biztos, hogy nem fog kockáztatni Ukrajnáért, egy orosz stratégiai atomfegyver használatáért egy általános mindenre kiterjedő nukleáris háborút!

Szinte 100%, hogy orosz stratégiai atomcsapásért az USA nem fog stratégiai atomcsapással válaszolni, mivel nem őt érte a csapás, és bár vérzik a szívük, de az ukránokért nem fognak ilyesmit felvállalni.

Szerintem az oroszok ezt tudják, és "nyeregben érezhetik" magukat. Sőt valószínűleg nem is egy csapás lehetséges, hanem legalább 4-5 D, ahol jelentős katonai erő van, és a narratíva is erről fog szólni, hogy nem a polgári lakosság, hanem a "nácik ellen" vetettek be str.atomot!

Persze lesznek válasz intézkedések, bojkott, meg szankciók, de ezeket tú léhetik az oroszok, mint ahogyan ezt már eddig is túlélték, és Oroszország sem fog megszűnni!

Én nagyobb esélyét látom annak, (ha az ukránok sokáig erőlködnek)), hogy Llov, Cserkaszi, és nyugat határhoz közel eső városok mellet, katonai támaszpontokra strg. atomcsapást mérnek.

Legalábbis ez lenne a logikus lépés az oroszok részéről! Ha nem teszik meg, rövidesen elbuknak!

2023. máj. 15. 08:35
 17/30 A kérdező kommentje:
2023. máj. 15. 08:37
 18/30 A kérdező kommentje:

Elnézést de most vettem észre, hogy kevertem a taktikai harcászati atomfegyvert a stratégiai atomfegyverekkel, természetesen a az előbbire gondolta!

2023. máj. 15. 08:41
 19/30 anonim ***** válasza:
53%

"Szerintem itt sokan keverik a nukleáris háborút (stratégiai atomfegyverek) a taktikai harceszközökkel. Bizonyos értelemben a nyugat máris bevetett uránium tölteteket, amelynek a hatása (nagyobb mennyiségben) hasonló a stratégiai atomfegyverekéhez. "

A szegényített uránmagvas gránát nem atomfegyver, és az oroszok is használják a háború kezdete óta.

Egy szegényített urángránátnak annyi köze van az atomfegyverekhez mint a termőföldnek a kenyérhez, a földben terem a búza amit learatnak, majd megőrlik, megkelesztik, megsütik, és csak akkor lesz kenyér.

Ne nagyon hangoztasd sehol amit tőled idéztem, mert legenyhébb esetbe kiröhögnek mert azt hiszik trollkodsz, más esetbe szánakozva néznek majd milyen buta vagy.

2023. máj. 15. 10:40
 20/30 A kérdező kommentje:

19#

Köszi! Ezt mondjuk tőled dicséretnek veszem! :)

Komolyan kell venni szerintem ezt az urántartalmú szennyezést, nem véletlenül nem vetették be eddig az oroszok! Érdekes, hogy ki más tette ezt meg be, hát azok, akik Ukrajnát proxi háborúba kényszerítették?

[link]

2023. máj. 15. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!