Mi lesz, ha a május is eltelik a várva-várt nagy ukrán ellentámadás nélkül ?
Minden híroldal napi háromszor, sőt négyszer is megírja, hogy órák kérdése, és berobban az ukrán ellentámadás, mely ketté fogja vágni a déli frontot, sőt még a Krímbe is eljutnak, és ha van igény, még Oroszországba is behatolnak.
Eltelt a március és április bármi ellentámadás nélkül. Most májust írunk, lassan a közepén. Ha június 1-ig nem történik semmi, ukrán részről, akkor mi lesz ?
"Az ide kommentelők többsége az már március 4.-én elkezdték az oldal szétspammelését."
Csak májusban a tiéd a 4. ilyen kérdés, és csak 15 másodpercet szántam rá a keresésre. Ne gyere nekem március 4-gyel, ha az utóbbi 1-2 hétben is több ilyen kérdés volt. :) Mondjuk ki: kényszeres téma ez már nálad (is). A másik lehetőség az, hogy szándékosan sz..rsz az oldal szabályaira és/vagy nem vagy képes értelmezni őket.
"a média is hibás, hogy ők is egy nap többször beszámolnak erről, ráadásként szenzációhajhász hangnemben."
Ha nem a Mandinert, az Origót és a prosti srácokat olvasnád, akkor valószínűleg tisztában lennél azzal, hogy:
"Zelenszkij szerint több időre van szükségük a régóta várt ellentámadás megindításához"
" Ha nem a Mandinert, az Origót és a prosti srácokat olvasnád "
Mellélőttél, én a Portfólióra, az Indexre, és a Telexre nézek rá. Ne próbáld kitalálni, hogy ki mit olvas, az szemmel láthatóan nem megy neked, nem vagy gondolatolvasó, és emellé még a rosszindulatú beskatulyázásod is megy.
Olyan szinten nyomod a kommentelést, mint amilyen stílusban Jurák Kata az interjúzást, irányított kérdésekkel, hisztérikus, erőszakoskodó, és kritikán aluli hangnemben.
"Ne próbáld kitalálni, hogy ki mit olvas, az szemmel láthatóan nem megy neked"
Akkor szemmel láthatóan nem megy neked az olvasás. Belinkelem még egyszer a telex cikket:
Segítsek a címében is megint?
"Zelenszkij szerint több időre van szükségük a régóta várt ellentámadás megindításához"
Ennél pontosabb választ továbbra sem értem, hogy hogyan remélnél, az immádon legalább ezredjére feltett kérdésedre.
"Olyan szinten nyomod a kommentelést, mint amilyen stílusban Jurák Kata az interjúzást, irányított kérdésekkel, hisztérikus, erőszakoskodó, és kritikán aluli hangnemben."
Te meg olyan szinten teszed az értetlent, mint a Gébicsovics Frigyes Vilmos. :) (Ki a f...szom az a Jurák Kata és mit érdekeljen engem?)
Még mindig nem világos, szóval megint megkérdezem:
Milyen választ vársz az ezredjére (a hónapban minimum negyedjére) feltett kérdésed kapcsán? Melyik része nem világos a szabályzatnak, ami az ismétlődő kérdésekről szól? Miért gondolod azt, hogy itt bárki hasznosabb választ fog adni annál, mint az általam kimásolt - valószínűleg általad is olvasott - Zelenszkij idézet?
Mégis mit vársz, mi lesz, ha pont június 1-ig nem lesz támadás? Miért nem május 22-őt vagy júniús 6-ot kérdeztél? Miben különleges a június 1? Akkor van a szülinapod és ezt kérnéd tőlük? :)
" Egyrészt ezt megint a nagy büdös semmire alapozva írod "
Miért is ?
Az ukránoknak mennyi harcászati rakétájuk van ?
Vagy az Ukrán Légierő hogy teljesít ?
Nemhogy az Ukrán Légvédelem ?
És az mennyire jó dolog, hogy Marokkóból próbálnak nekik T-72-eseket keresni ?
És az Euronews is merő véletlen írta, hogy az ukrán tüzérséget is eszetlenül, fegyelmezettség nélkül használják, és gyorsan kifutnak a lőszerkészletből ?
" a fronton már 70 éves tankok furikáznak "
Jó tudni, hogy a T-90M, a T-90Sz, a T-80BVM, és a T-72B obr. 2022 azok 70 éves harckocsik.
A T-90A / Sz-ből is legyártottak exportra 2,700-at, annak a szintjén vannak, nem is a T-54-es sorozatgyártásán.
" a légierő lényegében inaktív "
Ahogyan az F-15E Strike Eagle is alkalmatlan a lövészárokba beásott / bokorsorok között furikázó Toyota Hiluxosok kergetésére, ugyanúgy az oroszok is mit csináljanak a Szu-30-as Flanker-jeikkel ? Ilyen értékű célpontokat kéne kergetniük az oroszoknak. A Szu-25-ös Frogfoot-ok valók erre, azok meg is teszik ezt.
" a robotrepülős terrorbombázásokról derült ki több hónap után, hogy semmire sem mentek vele "
A robotrepülőzés az miért is terrorizmus ? Mind az USA, mind a Szovjetunió annak idején hasonló mennyiségű és minőségű robotrepülőket halmozott fel. Meg pont a robotrepülő a precíziós fegyverek közé tartozik.
Tőled érdemi választ nem olvashat az ember, csak kétfélét, hogy vagy szarok a fegyvereik, vagy terroristák, nem pedig összeszedett, semleges, hadtudományi igényességű választ.
Az oroszok csak a trafóállomásokat támadták, és nem magukat a központi erőműveket, így egy látványos, sokkoló, mégis javítható rombolást végeztek.
Maga Jens Stoltenberg is rákapott, hogy szerinte is működni fog a tél, közben mégis csak egy szerényebb rombolást végeztek.
" Milyen perspektívát látsz még ebben a háborúban orosz részről? "
Az oroszoknál is dúl a tömeghisztéria, a hülyeség, erre tekintettel ők most kényelmesen beásták magukat, Kremminától Donyecken át Zaporozsjéig. És megy az átállás a hadi termelésre.
A Nyugat meg továbbra sem támogatja Ukrajnát olyan mértékben, ahogy szólnak az ő politikusaik.
" Ki a f...szom az a Jurák Kata és mit érdekeljen engem? "
Hírhedt, irritáló és idegesítő riporter, a stílusa miatt, tökmindegy, milyen oldal mellett áll, mindketten ugyanazzal az idegbeteg, erőszakos, hisztérikus vehemenciával bírtok.
" Melyik része nem világos a szabályzatnak, ami az ismétlődő kérdésekről szól? "
Ha látnád, hogy békeidőben hányszor felteszik ugyanazt a kérdést bárhol, hogy kinek mi a pártpreferenciája, vagy ugyanabban az értelmű kérdésben 10.-jére állnak neki ócsárolni az adott pártot / politikust, és hadászatra áttérve, ott is gyakran ismétlik azt a kérdést, hogy mikorra várható az atomháború / és társai.
Az oldalra járók és használók 99,99 %-a pont az ismétlődő kérdéses részt szegi meg ezer / tízezerszeresen.
Akkor most miért akadsz fenn ezen, hogy én is meg mertem kérdezni, miért vált ki belőled ilyen reakciókat ?
Fordítva kérdezek: Milyen perspektívát látsz még ebben a háborúban ukrán részről ? Amiket kommunikálnak ők, és haverjaik, mint a Krím elfoglalása, és a Kercsi-híd felrobbantása, azok tökéletes irreálisak, és nem is látszik a kiút.
De még a déli front kettévágása is.
"Miért is ?"
Azért, mert olyan információkra alapozod a kijelentéseidet, amikről nincs tudomásod. :) Gondolom nem vagy jól értesült az ukrán hadsereggel kapcsolatban, különben nem tetted volna fel ezt a kérdést, hiszen pontosan látnád, hogy haladnak a csapatösszevonások, hol vannak felhalmozott készletek és ez alapján tudnád, hogy nagyjából mikor és hol lesz az ellentámadás - már ha egyáltalán valóban célja ez az ukránoknak, amit szintén nem fogsz tudni megállapítani, ahogy én sem és semelyik itt válaszoló sem.
"Jó tudni, hogy a T-90M, a T-90Sz, a T-80BVM, és a T-72B obr. 2022 azok 70 éves harckocsik."
Ja nem bocsi, az T-90-esek és T-72-esek lényegében csak 50 év körüliek, de már régesrégen a T-62-esek és T-55-ösök modernizálával vannak elfoglalva az oroszok. :)
De tömegével bevetett T-72-esek meg T-80-asok sincsenek, ha már itt tartunk.
"A robotrepülőzés az miért is terrorizmus ?"
Te megint szándékosan nem érted azt, amit írok. Ha civileket, óvodákat, iskolákat, bevásárlóközpontokat, panelházakat meg kerti budikat lősz rakétákkal meg egyéb precíziós fegyverekkel, akkor három lehetőség van:
- Nem működnek a fegyverek.
- Nem tudják, hogy mire kell lőni, mert nem működik a felderítésük.
- Szándékosan lövik azt, amit.
Válaszd ki, hogy szerinted melyik az igaz.
De akármelyik is az, láthatóan felsültek vele. Ukrajnában nem tört meg a morál és nem hátráltattak ezzel az oroszok semmit, katonai célt meg pláne nem realizáltak belőle.
"Akkor most miért akadsz fenn ezen, hogy én is meg mertem kérdezni, miért vált ki belőled ilyen reakciókat ?"
Azért, mert te ebben a kategóriában éled az életedet, látszik, hogy naponta órákat töltesz itt, minden kérdést látsz, tisztában vagy vele a saját bevallásod szerint is, hogy ezerszer megkérdezték itt ezt, továbbá nyilvánvalóan azt is tudod - hiszen ezt is bevallottad - hogy itt senki sem fog hasznos választ adni. Akkor kérdem én, miért csinálod ezt?
Erre is három lehetőség van:
1. Kényszeres vagy. Ez esetben javasolnám valamilyen piszchológus szakember felkeresését.
2. Gyűjtöd a pontokat a toplistára, mint néhány másik bolond.
3. Nincs is valódi kérdésed, csupán a szokásos ukrán utálatodat próbáld kiélni. Eléggé erre utal az is, hogy a kérdésed nem valódi kérdés, inkább bújtatott vélemény kifejtés és mocskolódás. (Na, mi lesz ha június 1-ig nem indul támadás? Mi legyen? Kérjenek tőled bocsánatot?)
" az T-90-esek és T-72-esek lényegében csak 50 év körüliek "
A T-72-es Urál és a T-90-es azok ránézésre hasonlók, sőt még a T-64A is, de a külsőben ki is merül ez, különben teljesen más az alváz, futómű, az autotöltő, és még a páncélzat is.
Miért okoz neked kéjes örömet a T-90-esbe rúgás is, bizonygatod nagy lelkierővel, hogy még egy kőbalta szintjén sincs a harcértéke ?
" de már régesrégen a T-62-esek és T-55-ösök modernizálával vannak elfoglalva az oroszok. :) "
Akkor India és Egyiptom miért T-90MSz-eket rendelt be ? Ők csak jobban tudják, mi kapható és elérhető, nem ?
" De tömegével bevetett T-72-esek meg T-80-asok sincsenek, ha már itt tartunk. "
Pont ukrán oldalon írják, hogy T-72B-ket újítanak fel.
" Ha civileket, óvodákat, iskolákat, bevásárlóközpontokat, panelházakat meg kerti budikat lősz rakétákkal meg egyéb precíziós fegyverekkel "
Ezt a szavajárásodat hányszor fogod még elismételni ? Kismilliószor leírtad ezt.
A civil áldozatokat is lajstromba vették, oblasztyra lebontva, az ukrán kormányra hivatkozva, és minő meglepő, Donyeck, Luhanszk, Kijev, Mikolajiv, és külön Harkov oblasztyokban történtek civil áldozatok, ezek a hagyományos, Boots on the Ground típusú harcok áldozatai, nem pedig a terrorbombázásoké, ahogy írogatod.
"te ebben a kategóriában éled az életedet"
Hány törzsfelhasználót tudnál megnevezni, aki érdekel is ez a háború ? Vagy hány újságíró, szakértő, katonatiszt, és egyéb tisztviselő van, akik napi szinten a semmiről írnak 10 oldalas elemzéseket ?
És te nem ebben a kategóriában éled az életed ?
Nagyon rá vagy kattanva a haditechnikára, csak az a baj, hogy amiket írkálsz, annak semmi köze a hadtechhez, hanem egy idegbeteg, szélsőséges politikai véleményt képviselsz, és személyeskedésben nagyon erős vagy.
" Kényszeres vagy. Ez esetben javasolnám valamilyen piszchológus szakember felkeresését. "
Te neked mitől van ilyen mértékű frusztrációd, hogy csak úgy záporoznak tőled a buta és bunkó jelzők ?
Ha kívülről néznéd magad, láthatnád, hogy a véleményed tele van személyeskedéssel, és nulla történelmi / politikai / haditechnikai érveléssel. Más haditechnikás kérdésnél is csak a lepontozás, a démonizálás, a dehumanizálás, a hangulat és hisztériakeltés telik tőled, értelmes hozzászólás nem. De ez téged minősít.
A degradáló jelzőkkel dobálózás mert nem ért valaki veled egyet. Tipikus 😃 Értem én hogy morálisan fölényeskedsz itt nekem de többünk közül ahogy elnézem nem a más véleményt viselők hadakoznak a realitások ellen és szenved önellentmondásoktól. Nőjj már fel és fogadd el hogy nem mindenki ért veled egyet. És a realitásokkal is nézz szembe, hogy milyen képmutatók a politikusok... 😃
Neked az okoz fájdalmat, aki egy negyedik, vagy ötödikkel nézőpontot leír, ami mellett lehet fekete - fehér tényekkel érvelni, normálisan, elfogadhatóan, és nem a fősodratú / központi / EU / NATO / ukrán / amerikai állásponttal azonosul, a hátravinni, agyonlőni, és elégetni hozzáállással élsz, ráadásként ilyen erőszakosan, intoleránsan állsz a más véleményéhez.
Nagyon régóta megy a vergődés, ami jól láthatóan még hosszú ideig el fog húzódni, de a netes kommenteléstől semmi nem fog változni.
Neked kéne a bentlakásos intézményi elmeorvosi kezelés.
" Nincs is valódi kérdésed, csupán a szokásos ukrán utálatodat próbáld kiélni. "
Pont te mondod, címeres oroszutálóként.
" a kérdésed nem valódi kérdés, inkább bújtatott vélemény kifejtés és mocskolódás. "
A mocskolódás az lenne, ha azt írtam volna ki kérdésnek, ill. hozzáadott megjegyzéseknek, hogy "Kezd nevetségessé válni az Ukrán Hadsereg".
" Na, mi lesz ha június 1-ig nem indul támadás? Mi legyen? Kérjenek tőled bocsánatot? "
Legyintek rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!