Jól gondolom? Az oroszok is átlátnak a szitán?
Költői kérdés...
A Pentagon adatok kiszivárogtatása az Illuminati műve.
Viktort, Netanjahut közvetve akarják megijeszteni, hogy azt érezzék, semmit sem tehetnek, mert az I mindent tud róluk.
Az F16-osok átirányítását akarják előkészíteni a másik információdarabkával.
Az oroszokat akarják altatni az ukránok gyengeségének emlegetésével.
Ugyanezt csinálták a háború kiprovokálásához a fehérbundás kalasnyikovos ukrán lány gyakorlatozásának, valamint az ukrán szedett-vedett civilek csoportjának fapuskákkal való gyakorlatozásának bemutatásával és az Afganisztánból való ál "csapot-papot hagyó" kivonulás világgá kürtölésével.
Akkor Putyin bevette, mert dezinformálták a saját emberei.
Remélem, most átlát a kiszivárogtatáson. Pláne, hogy feltártam az igazi okokat.
"Pláne, hogy feltártam az igazi okokat."
Hála istennek, hogy te itt voltál és kiderült, hogy az USA vette rá ördögi csellel az oroszokat arra, hogy 10 éven belül 3x támadják meg ugyanazt a szomszédjukat hadüzenet nélkül. Mekkora szerencsénk van veled!
Csak nem tudom, hogy ezt minek írtad ki ide, mikor nem is kérdés és csak lebuktatod a korszakos zsenialitásodat a gonosz usankák előtt! Menekülj!!!!
Nem gondolod jól, kimaradtak a zagyvaságodból a gyíkemberek és a titkos háttérhatalmi csoportok amik világuralomra törnek 😄
Miközben mindenki tudja, hogy a föld lapos és a túloldalt lévő gyíkemberek a chemtraillal szórták szét a covidot, az oltásba chipet juttattak az emberekbe, hogy háborúzni akarjanak és jól átvegyék a világuralmat 😄
#1: 'Menekülj!!!!" - Nem kell menekülnöm, hamarosan úgyis meghalok.
#2: Remélem, hasonlóan látják ők is. Az USA főnökök részéről "húzd meg, ereszd meg" zajlik az oroszokkal, most egy "húzd meg"-et akarnak. Ez a folyamat az atomháborúhoz vezet. Amit az USA főnökök szeretnének elkerülni, de ez nem csak rajtuk múlik. Ha túl messze mennek az oroszokkal, azok előveszik végső aduként az atomot.
#3: Szurkolok Neked, legyen igazad!
#4: Igaz, igaz.
#5: Gyíkemberekről nem tudok, a titkos háttérhatalmi csoportot megneveztem, ha mindenki tudja, hogy a Föld lapos, akkor nekem is tudnom kellene, de én nem tudom... A chemtrail nem váltotta be a reményeket, a Covid magától terjedt, csak el kellett indítaniuk, az oltásokban nem volt chip, de nézd meg a WO 2020060606 találmányi bejelentést, gondolkozz el az 5G lehetőségein és azon, hányan haltak meg és rokkantak meg a Covid 19 miatt, ami még most is jelen van. Hallgasd meg Drábik János Egyvilágrend c. előadását, kövesd Bogár László gondolatait, vesd össze a Világ történéseivel.
Gondolkodni szabad.
Ravaszok ám az oroszok, - pedig nem rókák!
Még a szúnyoghálón és a vívóálarcon is átlátnak!
Meg a magyar külügy információs védelmén is!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!