Valószínű, hogy nem lesz más választásom minthogy feliratkozni a Honvédségben, mire számítsak?
Valószínű, hogy nem fog sikerülni a szakmai vizsgám amiért bevallom részben én is felelős vagyok, de életemben a legrosszabb tanár akivel találkoztam tanította és a szakma se érdekel kicsit sem.
Gondolkodtam már rajta többször és többen is ajánlották nekem, hogy próbáljam ki a honvédséget.
Tényleg annyira rossz mint sokan állítják vagy kinek milyen?
Semmi érdekes nem történt az életemben eddig és van egy kis kaland vágyam(most vagyok 21), ez ki fogja elégíteni ezt? Mikor lehet jelentkezni és mennyi a minimum idő? Egyéb tanácsot esetleg kérhettek mint például mire fordítsak különös figyelmet és mitől óvakodjak, szívatásokat hogyan kezeljem jól vagy ,hogy kerüljem ki?
Lehet ,hogy hülye kérdés, de mi a politikai nézetük általában a katonáknak?
Én jobb oldalinak vallom magam és szívesebben lennék olyan emberek körül akiknek hasonló világnézete van. Személyesen ki nem állhatom ha egy liberális vagy baloldali ember el kezd politizálni és életmódjukat se tartom helyesnek, de Hazaszerető emberekre számítok.
Kicsit izgalmasnak és kalandosnak gondolom most így de legalább nem fognak háborúba küldeni, legalábbis remélem nem fajulnak odáig a dolgok.
Saját magamat jobban ismerem mint bárki engem.
Nem hinném el ha valami komolyabb mentális probléma miatt nem engednének engem.
Azt hittem ,hogy kevés és az elvárási szint alatt van a katonák létszáma, YouTube-on is kaptam Honvéd reklámot, ilyenkor nem az lenne logikus ,hogy amit lehet figyelmen kívül hagyni és mimnél több jelentkezőt felvenni a hadseregbe, hogy elvárásoknak minél jobban megfeleljen?
Felismerem saját problémáimat és problémáim megoldást is tudom, nem bizóm ezekben a pszichológusokban vagy akárhogy hívják. Senki nem ismer engem jobban mint saját magam. Életeben sose voltam pár nappal többet komolyabban depressziós de lehet, hogy az is csak egyszerű szomorúságnak számít. Inkább abban hülyülnék bele ha nem vesznek fel és elbukom a vizsgát mert C-tervem éppenséggel nincs.
Néha figyelmetlen vagyok maximum de remélem ezt is helyre fogja állítani a honvédség. Komolyabban depressziós nem voltam pár napnál többet és nem gyakran jön elő de az is lehet, hogy inkább simán szomorúságnak számítana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!