Nem kínos a baloldalnak, hogy Toroczkai Lászlónak már 167 ezer feliratkozója van Youtubeon, náluk meg nincs senki, aki élérné az 50 ezret?
Figyelt kérdés
2022. aug. 21. 13:13
1/22 anonim válasza:
Toroczkai herceg lesz magyarország következő és egyben mindenidők legjobb miniszterelnöke.
2/22 anonim válasza:
Ez az egész országnak kínos, sajnos ezen a szinten vannak az emberek.
Torokczukorkai meg a magyar politika Kiszel Tündéje. Sajnos ez a bulvárminőség kell az embereknek.
3/22 anonim válasza:
De igen. Gyártják is a kifogásokat.
4/22 anonim válasza:
De az, a migatyánkozáson, mitanyánkozáson, meg az agyhalott nácizáson, fasisztázáson kívül nem is tudnak mit reagálni rá.
5/22 anonim válasza:
Meg a fideszbérencezésen. Mondják azok, akiknek a jelöltje hétről hétre akkora ökörségeket hordott össze, hogy az már Fletónak is kínos volt. Ami nagy szó.
6/22 anonim válasza:
Én jópár embert követek, de senkiére se vagyok feliratkozva, na bumm.
7/22 anonim válasza:
Szerintem is ízléstelen mi gatyánknak nevezni a Mihasznák Mozgalmat. Ki járna ennyire xaros gatyában? Nem higiénikus! Én minden nap tiszta alsót veszek fel, nem tudom, ki hogy van vele.
8/22 anonim válasza:
Meg kéne tanulni nekik is normálisan beszélni, kellene mutatni valami koncepciót az ország vezetésére, és hűnek kéne maradniuk az elveikhez és akkor lenne nekik is nagy követőtáboruk!
9/22 anonim válasza:
Minden épelméjű, jóérzésű, normális értékrendű magyar embernek kínos ez.
10/22 anonim válasza:
Ami a balosoknak, libsiknek épelméjű, jóérzésű, normális, az a valóságban degenerált és aberrált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!