Mióta NATO tag Ukrajna?
Zelenskij olyan kontextusban beszél, mint ha nato tagok lennének.
Valamiről le maradtam?
“ Érdekes én találtam erre több bizonyítékot is, mégis azt veszem észre, hogy a szemellenző fel van rakva egyeseknek.”
Fideszeseken foleg. Ugy van.
Biztos, hogy vannak itt oroszok, akik tudnak magyarul.
Olyan gúnyszót használnak ami nálunk értelmetlen.
Nyomhatják az orosz propagandát - lepereg.
Megkaptam a negatív linkeket, 2 orosz biztos van,
lehet 3.
" Lehet a hülyét játszani kérdező, de a NATO egy szovjet-orosz ellenes védelmi szervezet, még ha nincs is nevesítve a NATO szerződésben Oroszország. Szóval orosz érdekeket kiszolgálva belülről bomlasztani a szövetség egységét nem NATO taghoz méltó. "
Még 1991. december 25. után is ?
Tegyük fel, Oroszország apró elemeire esik szét a 90-es években, ki lett volna az ellenségkép ? Vagy érdeklődés hiányában a NATO-t is feloszlatják ?
A NATO bomlasztása kapcsán meg a magyarellenesség dúl.
Törökország az, amely acélrúd módjára tud lenni a küllők között, meg sosem volt NATO-kompatibilis.
És Franciaország és Németország 2008-ban is ellenezték Ukrajna NATO-tagságát, és 2021-ben is.
Mégis Magyarország ellen megy a dühmonológok írkálása.
Zelenszkij az USA bábja.
Az USA akar egész Ukrajnából, közvetlenül az orosz határ mentén NATO támaszpontokat telepíteni.
Az egész egy nagy színjáték.
Amit Zelenszkij mond, azt Biden és a NATO üzeni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!