Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ezek az átlagos mindennapi...

Ezek az átlagos mindennapi esetek is a törvényes sorozási eljárás keretei közé tartoznak?

Figyelt kérdés

Ukrán parlamenti képviselő leleplező videója: zsarolás, vesztegetés, korrupció, súlyos testi sértés, kínzás embertelen bánás mód.

https://www.youtube.com/watch?v=P7bknnuEXkw

Értem én hogy kell a katona a frontra, na de akkor miért verik félholtra a katonai felmentéssel rendelkező rokkant családtagjait ápoló férfit aki nem fizetett azért hogy ennek ellenére is ne vigyék katonának, most akkor katona kell a frontra vagy pénz a Kijevi fejeseknek?

Amúgy így működik a törvényes sorozás, ha elkapják a hadkötelest és van 10000$-ja akkor szabadon engedik, ha újra elkapják újra fizetnie kell?

Én azt hittem hogy a toborzók törvény adta joguknál fogva egyből a frontra küldik a hadköteleseket, nem pedig féreg bünöző módjára élősködnek a hadköteleseken?

ma 16:07
 1/8 anonim ***** válasza:
45%
Senki nem akar katonának menni. Kismillióan elmenekültek már a legelső nap. Pedig kötelességük lenne az USA proxy hávorúját szolgálni.
ma 16:08
 2/8 anonim ***** válasza:
39%
Azt mondta I will to end the war twentyfour days.
ma 16:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Hááááát...
ma 16:30
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Értem én, hogy kell a FideSS propaganda, de miért más emberek kárán?
ma 16:50
 5/8 anonim ***** válasza:
60%
A vadkeleten minden is elképzelhető, olyan szinten virágzik a korrupció amihez képest mi ipari tanulók vagyunk. Néha begurulnak az emberek és elverik aki nem fizet, keményebbek mint a Cosa Nostra.
ma 17:02
 6/8 anonim ***** válasza:
60%

A felvételen látszik, hogy a feladatot végrehajtó katonák nem kaptak rendfenntartói kiképzést. Nem ráncigálni, cibálni, taszigálni kell az intézkedés alá vont személyt hanem megbilincselni és vezetni.

Nem egy ördöngösség pár nap alatt elsajátítható, két ember már simán rá tudja bárkire pattintani a vasat utána már lehet is vezetni a csibészt előre. Be a kocsiba a többit majd a kapitányságon ;)

ma 17:07
 7/8 A kérdező kommentje:

Teljesen egyetértek veled, az ilyen eljárásokkal szerintem is az a baj hogy nem a megszokott törvényes rendfentertói eljárás szerint zajlik. Törvényes eljárás úgy nézne ki ha a hadköteles nem tesz eleget a hadkötelezettségi kötelességének akkor elfogják, megbilincselik beviszik a sorozó központba és ha ott sem hajlandó katonának állni és aláírni a katonai szerződést akkor a törvényben előírt időre börtönbe zárják. Ezzel szemben azt is félholtra verik aki katonai felmentéssel rendelkezik ráadásul azért mert nem tudta vagy nem akarta megvesztegetni a sorozótiszteket az ő követelésükre. Pont azok szegik meg a törvényt haszonszerzés céljából akiknek be kellene tartania azt.

ma 17:22
 8/8 anonim ***** válasza:
50%

"A felvételen látszik, hogy a feladatot végrehajtó katonák nem kaptak rendfenntartói kiképzést"

A felvételen az látszik, hogy összevágtak egy halom teljesen random videót aminek a felén még csak nem is katonák szerepelnek és ezt hazudják tényként a krumplibogaraknak. És mint tudjuk az M1 híres a videók hamisításáról és propaganda gyártásról :)

ma 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!