Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mióta NATO tag Ukrajna?

Mióta NATO tag Ukrajna?

Figyelt kérdés

[link]

Zelenskij olyan kontextusban beszél, mint ha nato tagok lennének.

Valamiről le maradtam?

2023. ápr. 30. 19:19
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
59%

“ akkor ezek szerint nem tudsz írni dátumot, hogy mikor csatlakoztak.”

NEM CSATLAKOZTAK.

De nincs tiltva, hogy nem lehet segíteni. Te megadtól írod ki a kérdést vagy valaki fogja a kezed, esetleg a fidelitasos főnid?

2023. ápr. 30. 19:41
 12/42 anonim ***** válasza:
61%

"Zelenszkij arról beszélt, Magyarország nem NATO-tagként viselkedik, Szijjártó szerint ezt nem az ukrán elnök dönti el"

Már a gazdád is ferdít. Zelenszkij csak kimondta amit tapasztal,

nem dönt el semmit.

2023. ápr. 30. 19:41
 13/42 A kérdező kommentje:

8. jó lenne, de még a fideszhez sincs közöm.

10. igen tudom, hogy orosz/szovjet ellenes usa szövetség (nem hivatalosan) Ettől függetlenül szeretném már végre azt meg élni, hogy nyugalom van, nincs háború, baszakodás, multbeli sérelmeinket letisztázzuk végre stb.

Akár jöjjön ukrajna az euba, haladjanak ők is előre, ukrán népre nem tudok egyszerűen haragudni.

2023. ápr. 30. 19:42
 14/42 A kérdező kommentje:

11: ha nem nato tag ország, (pld németek) akkor miért kéne segíteni egy olyan országot, aki nato tag?

Tudtommal az alap okmány szerint is így van.

Más kérdés, hogy EU-ban nem natonak, hanem Európai Unios hadseregnek kéne lenni, de ez már személyes véleményem.

2023. ápr. 30. 19:47
 15/42 anonim ***** válasza:
55%
Azért "kell" segítenünk, mert elemi érdekünk, hogy legyen köztünk és Oroszország közt valami, és ezt a valamit úgy hívják, hogy Ukrajna.
2023. ápr. 30. 19:50
 16/42 A kérdező kommentje:

Nem tudom, lehet én vagyok fordítva be kötve, de személy szerint senkivel nincs kedvem háborúzni.

(még szlovákokkal, románokkal sem)

Félre kéne tenni a sérelmeinket...

2023. ápr. 30. 19:53
 17/42 anonim ***** válasza:
46%

“ Más kérdés, hogy EU-ban nem natonak, hanem Európai Unios hadseregnek kéne lenni, de ez már személyes véleményem.”

Ti attól is visítoznátok. Minek EUnak hadsereg ha ott a NATO, ahol EU többség van?

Ha nem tetszik, ki lehet lépni, ott van a keleti szövetség, tárt karokkal vár…

18/42 A kérdező kommentje:
u.i. ha netán lesz besorozás, akkor annyit garantálok, hogy előbb lövetem agyon magam, mint hogy ki menjek a frontra ölni.
 19/42 anonim ***** válasza:
59%

"Félre kéne tenni a sérelmeinket..."

Hát, szólj az oroszoknak, ha félreteszik és hazamennek, akkor vége a háborúnak. Addig is Ukrajna védi magát, a többi ország, aki nem akar a következő Ukrajna lenni meg támogatja őket ebben.

2023. ápr. 30. 19:56
 20/42 A kérdező kommentje:

17: nem tudom kire gondolsz, hogy mi?

Mert rohadtul nem fideszes vagyok.

Itt csak az a sikk, hogy van a fidesz meg a semmit érő ellenzék?

Arra nem gondoltál véletlenül, hogy egyik tábort sem gazdagítom?

Ez egy másik kérdés lenne, eu párti vagyok, csak nagyon nem ebben a formában ahogy, de ez egy másik hosszan tartó kérdés lenne.

2023. ápr. 30. 19:57
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!