Miért akarják minden áron a Buchai mészárlást az oroszokra kenni?
[link] ezen felül még jobban bele ástam magamat a témába, de elsőnek pont ezt a videót találtam erről meg.
Nekem nagyon nem úgy néz ki, hogy oroszok lettek volna az elkövetők, de valaki kérem cáfolja meg hiteles adatokkal.
Nem vagyok egyik fél pártján sem, csak szimplán utálom, ha hazudoznak.
Írd le, hogy miről szól a videó, milyen objektív, független bizonyítékai és forrásai vannak és akkor lehet hogy kedvet kapok arra, hogy megnézzem.
De őszintén szólva 99%-ig biztos vagyok benne, hogy merő időpazarlás lenne végignézni egy putyinista, börtönviselt, ostoba ember videóját. Ilyen légbőlkapott, ökörségeket puffogtató videót bárki csinálhat bármiről, te is meg én is. Nem akarok és nem is fogok fél órát kidobni az életemből egy ilyen hülyeségre. :)
"de ha megnéznéd a videót értenéd, ja nem."
És akkor a másik okos szintén belinkel egy videót, amit egy olyan """szakértőket""" kérdező, kamu hírekkel operáló oldal publikál, ahol rendeszeres vendég a saját bevallása szerint is csaló Nógrádi György.
Még ha igaz is lenne, amit a videóban állítanak, akkor sincs semmi köze a kérdéshez, nem értem hogy miért kéne erre időt pazarolni.
semmi köze a kérdéshez (mert nem érted még mindig) meg időpazarlás, de azért itt válaszolgatsz.
igen ismerjük mit szoktatok ilyenkor csinálni, ha valamire nem tudtok értelmeset válaszolni, akkor jön a propaganda/kormánymédia/kamuhír "kártya" :)
Vukics azért jobban ért hozzá mint te:
de te csak nógrádival próbálod leminősíteni az egészet.
én a kérdéshez legalább véleményt írtam amit videóval alátámasztottam, de te csak azzal jöttél hogy: persze !! haggyámáá!! csak beleálltál.
ha van véleményed akkor fejtsd ki normálisan, ne csak leminősítés legyen hogy szerinted "kabaré".
Vukics Ferencet, meg Dr. Robert C. Castle-t követem, többi nem nagyon tesz hozzá az életemhez.
Azért egy alezredes Vukics, vagy egy szint úgy katonatiszt Robert Castle csak jobban tudja, mint egy internet csürhéje.
"Robert Castle csak jobban tudja, mint egy internet csürhéje."
Még a nevét sem tudod leírni. :D
Egyébként ő maga az internet csürhéje, egy személyben. Soha semmilyen szakmai nem hagyta még el a száját. De felőlem azt hisztek, amit akartok, valószínűleg annyira putyinisták vagytok már, hogy halálotokig nem lesz már értelmes gondolatotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!