Miért akarják minden áron a Buchai mészárlást az oroszokra kenni?
[link] ezen felül még jobban bele ástam magamat a témába, de elsőnek pont ezt a videót találtam erről meg.
Nekem nagyon nem úgy néz ki, hogy oroszok lettek volna az elkövetők, de valaki kérem cáfolja meg hiteles adatokkal.
Nem vagyok egyik fél pártján sem, csak szimplán utálom, ha hazudoznak.
Ne haragudj meg kérdező, de senki sem fogja egy szó szerint elmebeteg félnótás konteó hívő fél órás videóját megnézni. A bucsai mészárlás léte tény. Az is tény, hogy az elkövetésekor bezony orosz megszállás alatt volt a terület. Innentől már elég nehéz nem azt a következtetést levonni, hogy nem orosz fegyveresek az elkövetők.
De ha te megnézted a videót, akkor megpróbálhatnád pár bekezdésben összefoglalni a saját szavaiddal, hogy miért is gondolod másképp. Felőlem a videó tartalmát is leírhatod röviden, bár tomcat baromságainak túl sok hitelt nem adok.
Vannak videó felvételek is, ahogy lövöldöznek a városban, és egyértelműen felismerhető a katonákon az orosz egyenruhák, azok, akik közel helyezkedtek valamelyik térfigyelőkamerához, még az alakulatjelzéseik, meg a rendfokozatjelzéseik is láthatóak. Szerintem, ha téged akarnának az oroszok kivégezni, leállnál velük vitatkozni, hogy "ti ukránok vagytok, g@cik!". Érdekes, ha háborús bűnökről van szó, akkor bezzeg léteznek az ukránok, de ha nem az a téma, akkor kamunépek. 😀
Katyini mészárlást se az oroszok követték el.... ja igaz rá bő 50 évre bevallották.
A bucsai mészárlást nem ukránok vizsgálták ki hanem ensz megfigyelők és szakértők.
Az Ukránok bölcsen nem vizsgálódtak hanem ensztől kértek segítséget így szavatolva a pártatlanságot. (mellékesen a ruszkijaid is ensz tagok így delegálhattak megfigyelőt)
"Egyébként meg tök logikus, majd az ukránok a saját polgáraikat fogják gyilkolni.."
Az idióta ukránok a saját atomerőművüket is lövik.
írták itt egyesek hogy "Ja persze az ukránok ölték a saját civiljeiket.":
ebben a videóban arról beszélnek hogy a boszniai háborúról feloldásra kerültek dokumentumok, mert lejárt a 30 éves titkosítás.
a bosnyákok amerikai hátszelet kaptak és rávették őket hogy ne menjenek bele egyezkedésbe.
később pedig már arról írtak a jelentésekben az ottani kanadai békefenntartók, hogy a bosnyákok atrocitásokat is megrendeztek ahol a saját lakosságukat lőtték.
ennyit arról hogy biztos nem lövik a sajátjaikat.
nekem a tippem inkább az hogy nem oroszok, nem ukránok hanem valami "megbízás" alapon valami pmc művelet lehet.
(Mint a Sicarioban, ahol elrendeztek azt hiszem egy gyilkosságot hogy utána kitörjön a bandaháború hogy beavatkozzanak, régen láttam a filmet.)
értelmezésből 1-es alá.
én elmondtam hogy 30 éve ez történt, dokumentumok szerint!
és kétségbe vonom az állítást hogy "biztos nem lövik a sajátjaikat" és nem azt mondtam hogy "ezért tuti"
ha nem megy az értelmezés olvasd el többször!
ha van ellenérved fejtsd ki, de ne vergődjél, mert hogy szerinted nem.
"értelmezésből 1-es alá."
Na az nálad van. Akkor elmondom még egyszer: miféle bizonyíték az, hogy 30 éve egy másik nép, egy másik háborúban, egy másik országban mit csinált? Komolyan, ez a legjobb, amit elő tudtál húzni a putyinista popódból?
áááá :D már furcsálltam hogy nem jönnek azzal hogy putyinista :D
értelmezési problémák még mindig nálad vannak, mivel nem arról van szó hogy ez bizonyíték, ha ott ez történt akkor most itt is, csak elég erős párhuzam van a kettő között.
de ha megnéznéd a videót értenéd, ja nem.
Na én azt nem állítom, hogy az oroszok "civileket" szakzsargon szerint partizánokat nem öltek meg, viszont amit linkeltem videót abban ez az ember nagyon pontosan fel vázolta, hogy pár napra a kivonulásuk után tették csak közzé azt, hogy itt halottak vannak.
Értsd előtte lévő napokban a felvételek alapján sincs ott hulla ahol állítják, hogy van hulla.
Persze ukrán párti figurák nagy aroganciával bele se lapoznak a videóba, mert ugye konteóhívő tomcat csinálta, amit meg cáfolok, ugyanis sose követtem a figurát, mégis bele futottam ezekbe a videóiba és elég szépen felvázolja a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!