Mi van a Nagy Orosz Hadsereggel?
Az ukránok hivatalosan ma, az oroszok szerint már 1 hete átkeltek Herszonnál a Dnyeper folyón és hídfőállást alakítottak ki a folyón. Plusz az oroszok elhagyták a Dnyeper folyó deltatorkolat területét.
Nem úgy volt, hogy 2 óra alatt a Kárpátaljánál lesznek az orosz hadsereg ? :) Meg nem az volt, hogy az orosz mozgósítás majd hatalmas orosz előrenyomulást hoz ? Ma meg már kvázi önként engedik átkelni a folyón az ukránokat, Herszon megye így nagyon nagy eséllyel el fog esni az oroszok részéről, legalább is ezt állítják a szakemberek, ha ukránoknak sikerül átkelni, akkor Krím kapujáig jutnak az ukránok.
A Nagy Orosz Hadsereg szimpatizáns magyar komment társaim ti ezt, hogy látjátok? Bukás ez az oroszoknak délen vagy csak elterelés és valóban 2 óra és a magyar határnál lesznek az oroszok, ahogy már sokan tavaly február óta várja ezt a csodát? :)
"Egyéni véleményem, hogy a tárgyalóasztalnál legyen vége a háborúnak szerintem is és ne a fronton tízezrek halálának az árán dőljön el, minden épeszű ember ezt kívánná és nem az öldöklést...te melyikbe tartozol?"
Az épeszű emberek nem vágyvezérelten állnak hozzá a valósághoz.
Semmiféle közös nevező nem látszik, hogy egyáltalán elkezdhessenek tárgyalni.
1. Oroszország beleírta az alkotmányába, hogy az a 4 megye az Orosz Föderáció része. Innentől kezdve ebből nem adhatnak lejjebb. Ez a minimum, ahol leállnának, amit győzelemnek hívhatnának.
2. Ukrajna az összes területét vissza akarja foglalni.
3. Az USA töbször megmondta, hogy nem hagyják Oroszországot nyerni, tehát nem engedik meg, hogy elfoglalja ezt a 4 megyét, lásd 1. pont.
Itt nincs tárgyalás. Itt az egyik fél totális veresége van.
"Nem tudom, nem vagyok Bakmutban, hogy ezt tudjam, ahogy te sem, úgyhogy a számháborúzásba ne is kezdj bele a fronttól kb. 1600 km távolságból."
Nem feltétlenül kell ehhez ott lenni, 2023-at írunk, elég sok hiteles információt össze lehet szedni az internetről.
"2023-at írunk, elég sok hiteles információt össze lehet szedni az internetről."
Az igazság ezzel szemben: 2023-at írunk, semmilyen hiteles információt nem lehet összeszedni az internetről.
21: tényleg? Ott van a NATO? Már itt tartotok, hogy ki tudjátok magyarázni a nagy Orosz Hadsereg szánalmas teljesítményét?
Ha a NATO ott lenne, két hét múlva Kamcsatkánál húzódna a front.
"Semmiféle közös nevező nem látszik, hogy egyáltalán elkezdhessenek tárgyalni."
Hol írtam én olyat, hogy most látszik? Nem sikerült értelmezned a mondatot, amit írtam, ugorj neki még 1x.
"Oroszország beleírta az alkotmányába, hogy az a 4 megye az Orosz Föderáció része. Innentől kezdve ebből nem adhatnak lejjebb."
Jaaaj ne legyél már ennyire naiva... csak mi magyarok a "gránit szilárdságú alkotmányunkat" mennyiszer írta át a Fidesz...szerinted? xD azt hiszed, hogy az oroszok ezt nem lépnék meg...
"Nem feltétlenül kell ehhez ott lenni, 2023-at írunk, elég sok hiteles információt össze lehet szedni az internetről."
Igen, ahol az egyik oldalon pl. 8000 orosz halottat ír, am másikon meg 56 ezret, és ha te a ruszkikkal szimpatizálsz, a 8 ezeret fogod elfogadni és ragaszkodni, miközben kiderül, hogy kamu...iszonyatosan hiteles valóban, nem, nem kell lemenni kutyába és kamu számokkal játszadozni, főleg hogy a netre kikerült számokat orosz és ukrán vloggerek meg szimpatizánsok osztják meg a saját szájuk ízének kedvező számokat.
"Itt nincs tárgyalás. Itt az egyik fél totális veresége van."
Továbbra se írta senki rajtad kívül, hogy tárgyalások lennének... jó reggelt kívánok így hétfő 10-kor xD
07:38: az első nap óta folyamatosan napi tízezren jönnek Ukrajnából. És még nem ürült ki teljesen az ország? :D
Ezeknek a nagy része ingázó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!