Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ez már biztos hogy Ukrajna...

Ez már biztos hogy Ukrajna NATO tag lesz? (M1 híradó)

Figyelt kérdés
Én úgy tudom hogy háborúban álló ország nem csatlakozhat.
2023. ápr. 22. 07:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
51%

19.

Ez aztán a magyarázat, vagy csak trollkodsz inkább!

Azt se szabad elfelejteni, hogy az USA már kivételezett egy nato taggal, konkrétan Törökországgal viszonylag "hasonló" helyzetben.

Törökország inváziót indított és megszállta Észak-Ciprust 1974-ben. Komoly harcok voltak a szigeten, amelyek több ezer ember halálát okozták és a háború végén a törökök több mint 100 ezer görögöt deportáltak a háború végén a megszállt területekről és létrehoztak egy de facto török bábállamot azokon a területeken. A ciprusi és a görög kormány hiába tiltakozott és követelt válaszlépéseket a Nyugattól, a komoly reakciók elmaradtak.

2023. ápr. 22. 10:03
 22/25 anonim ***** válasza:
97%
Ha lesz is nagyon nem mostanában.
2023. ápr. 22. 11:56
 23/25 anonim ***** válasza:
0%

"Én úgy tudom hogy háborúban álló ország nem csatlakozhat."

Milyen háború? Ez különleges hadművelet a komcsi fidesz meg a kgb putyin szerint.

2023. ápr. 22. 12:23
 24/25 anonim ***** válasza:
43%

"eleve nem lenne téma a vélt ukrajnai fenyegetés, ha Orbán nem putyin seggét nyalná"

Ukrajna már a háború előtt is fenyegetett minket, sőt, más EU országokat is. Ezek nyomorult primitív vademberek. Mindig is azok voltak, ezután is azok maradnak, akárcsak a ruszkik.

2023. ápr. 22. 12:39
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem, és azt is, hogy soha nem lesz tagja!
2023. ápr. 22. 22:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!