Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ez már biztos hogy Ukrajna...

Ez már biztos hogy Ukrajna NATO tag lesz? (M1 híradó)

Figyelt kérdés
Én úgy tudom hogy háborúban álló ország nem csatlakozhat.
2023. ápr. 22. 07:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
38%

Remélem azt ugye tudjátok, ha belépne megtámadhatja úgy magyarországot, hogy a nato nem fog megvédeni, igy nem tudom mire föl engedélyeznénk annak az országnak, aki már megfenyegetett támadással?

Meg kéne nézni kiknek nyaljátok a hátsó részét!

[link]

Megfenyegette Magyarországot az ukrán katonai tisztviselő

onecki polgári–katonai közigazgatás korábbi elnöke fenyegető hangon közölte, hogy a 128-as számú hegyivadász dandár egymaga képes szétverni az egész magyar honvédséget

[link]

Ukrán képviselő: Magyarországot ki kell zárni a NATO-ból

2023. ápr. 22. 09:14
 12/25 anonim ***** válasza:
6%
11es, Max az Orbán kormányt, a magyarok már rég Londonban mosogatunk.
2023. ápr. 22. 09:21
 13/25 anonim ***** válasza:
64%

"Remélem azt ugye tudjátok, ha belépne megtámadhatja úgy magyarországot, hogy a nato nem fog megvédeni"

Hogy támadhatná már meg következmények nélkül? A NATO lényege pont ez, hogy ha egy tagországot támadás ér, akkor védelmet biztosít a többi tagország.

2023. ápr. 22. 09:31
 14/25 anonim ***** válasza:
28%

13.

De nem a naton belül pubi!

2023. ápr. 22. 09:33
 15/25 anonim ***** válasza:
57%

Mutasd a cikkelyt, ami lehetővé teszi a NATO-n belüli szabad háborúzást!

2023. ápr. 22. 09:37
 16/25 anonim ***** válasza:
56%

...De te kezdted!

Nem én kezdtem, te kezdted!

De igen!

DEDO 3.2

2023. ápr. 22. 09:45
 17/25 anonim ***** válasza:
34%

15.

az 5. cikkellyel szövegével is lehet játszadozni. Ugyanis az azt mondja ki, hogy a tagállamok egyénileg és a többi tagállammal egyetértésben meghozzák azokat a lépéseket, amiket a békének és a biztonságnak a térségben történő helyreállítása érdekében szükségesnek ítél. Ebbe beletartozik, hogy szükség esetén akár katonai erőt is alkalmazhatnak, ha úgy ítélik meg, hogy az szükséges. De ugye a szöveg úgy szól, hogy ezeket az intézkedéseket egyénileg ÉS a többi tagállammal egyetértésben. Márpedig ukrajna még mindig tagállamnak számítana és emiatt biztosan nem lenne egyetértés a tagállamok között a szükséges válaszlépésekről. Meg persze egyáltalán azt is el kéne dönteni, hogy mi a szükséges válaszlépés. Ugyanis a szöveg úgy fogalmaz, hogy csak akkor kell katonai erőt alkalmazni, ha a tagállamok azt találják szükségesnek. Márpedig ez a szövegrészlet fenntartja azt a kiskaput, hogy a NATO többi tagállama ne avatkozzon be ténylegesen fegyveresen, hanem mondjuk csak fegyverszállítmányokkal vagy más nem közvetlen módon.

2023. ápr. 22. 09:54
 18/25 anonim ***** válasza:
81%

17.

Vagyok, más szóval addig jó nekünk amíg ukrajna nem csatlakozik a natohoz!

2023. ápr. 22. 09:55
 19/25 anonim ***** válasza:
55%

Ez elég izzadtságszagú belemagyarázás, és mindez azért, hogy egy eleve nem is reális forgatókönyvet próbálj valahogy megalapozni...

2023. ápr. 22. 09:59
 20/25 anonim ***** válasza:
26%
Csendben jegyzem meg, hogy eleve nem lenne téma a vélt ukrajnai fenyegetés, ha Orbán nem putyin seggét nyalná.
2023. ápr. 22. 10:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!