8 darab helikopter húzott el nagy zajjal felettem. Ezek milyen gépek?
Figyelt kérdés
18 óra 34 perckor Pest megyében észleltem 8 darab helikoptert nagy égzengéssel mentek keleti irányba.
Ezek milyen gépek? A mobilom nem túl jó képet csinál.
2023. ápr. 19. 21:19
1/22 anonim válasza:
ezek koszok a telód kameráján:D
2/22 anonim válasza:
A Magyar honvédség tulajdonában álló helikopterek.
Kecskeméten állomásoznak és valószínűleg gyakorlaton voltak.
4/22 anonim válasza:
Most is ment ugyanabba az irányba 5-7 gép. Azok mik voltak?
Csak gyakorlatoznak?
Egyenes kelet felé mentek....
5/22 anonim válasza:
Amerikaiak. Chinok és Blackhawk helikopterekkel hetente repkednek szlovákiaba illetve vissza. Valamit szállítgatnak. Eleinte érdekesnek találtam de már inkább idegesít mert kibszott alacsonyan repkednek és rohadt nagy zajt csapnak
6/22 anonim válasza:
Hetente? 1 éve nem hallottam ilyet, ezek tuti nem hetente repkednek.
7/22 anonim válasza:
Gondolom megint Lavrov kutyája, a zemberek minisztere ment megint össze-, meg vissza: vagy Puttyantóhoz, vagy Lavrovhoz egy újabb díjért, vagy esetleg Moflihoz Fehéroroszországba.
8/22 anonim válasza:
Hát ez minden csak nem Mi-24. Ezek négyrotorosak, a Mi-24 meg öt. Én inkább Black Hawk-nak mondanám főleg a hátsó futómű miatt.
9/22 anonim válasza:
Hühű annyira ki akarunk maradni a hábcsiból hogy idegen gépek röpködnek a légterünkben méghozzá engedéllyel:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!