Autópályák fölött jelentek meg a harci helikopterek, frászt hoztak mindenkire szerintetek ez nagyon vicces?
2022. okt. 21. 21:10
1/8 anonim válasza:
Hat engem nem tud felzaklatni ilyesmi. Viccesnek sem vicces (nem ertem, ez honnan jott neked), de nem fogom magam tarkon loni par hadigep miatt. Rohadt jol neznek ki, az viszont teny.
2/8 anonim válasza:
Szerintem rohadt menő.
Oroszok is csinálják. A Chery-Chery lady oroszul elég priceless
3/8 anonim válasza:
De repülővel még menőbb:
4/8 anonim válasza:
Dupla haszon NEKIK, mert ha kiszúrják őket, akkor az autópályán garantált, hogy belehalnak civilek is az ellenük irányuló fegyveres támadásba - és lehet a világhálón mutogatni, hogy civileket lőnek megint az oroszok.
5/8 anonim válasza:
Miért nincs még tiltva ez a debil f#sz?
6/8 anonim válasza:
AZ nem vicces hogy háború van, nem szórakozásból repülnek alacsonyan az autópálya nyomvonalban. Leírta a cikk is az okot, a pályán közlekedő - szintén mozgásban lévő - járművek radarképe zavarja a felderítésüket még akkor is ha felülről, oldalról jön a besugárzás.
7/8 anonim válasza:
Azt tegyük hozzá, hogy ezek a repülések nem harci körülmények között történnek, hanem gyakorlórepülés közben.
8/8 anonim válasza:
#7 hát ha mostanában vették fel akkor az aligha gyakorlórepülés volt... Ukrajnában jelenleg ha egy gépet megemelnek az nem gyakorlórepülésre megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!