Támogatnátok egy megreformált kötelező sorkatonai szolgálat visszahozását?
" Én szerintem 19 évesen tudom miről beszélek. Ez a generáció el van baszva."
Én szerintem meg nem tudod.
Alap fegyelmezést nem 18 - 19 éves korban kell elkezdeni.
Kettőnk között az a különbség, hogy én lehúztam 18 hónapot sorkatonaként, te meg egy napot sem. De nyilván te tudod az igazságot a kérdésben.
19 évesen rohadt sokat tudhatsz a sorkatonaságról....
Amúgy meg pont időben vagy, nyugodtan jelentkezz csak katonának.Jó lesz az meglátod, pont az ilyen marháknak való mint te.
#22:
"Én szerintem 19 évesen tudom miről beszélek." Nem, nem tudod.
"Ez a generáció el van baszva." Ebben viszont maximálisan egyetértünk.
Ha Magyarországon bevezetnék a sorkatonaságot, az csak azt bizonyítaná, hogy mennyire alacsony színvonalú az MH, hogy nem képes vonzová tenni a sereget, hanem csak kényszerítve tudja rávenni az embereket, hogy jelentkezzenek a soraiba.
Egyébként meg a legkevésbé értékes katona a sorozott, tipikusan a mennyiség kontra minőség példája. Úgy hogy, ha bevezetik a sorkatonaságot, akkor tudhatod, hogy valószínüleg te csak egy gyorstalpalávalót kapott golyófogó leszel. És egyetértek 9-essel, hogy az MH nem lenne képes kezelni, ha a jelenlegi 37000 ezer fő hirtelen megugrana 180000-200000 ezerre. A sorozottak kapnák a leggagyibb szerelést az Aliexpreszről, meg a rozsdás Ak-47-eseket.
Ugyan akkor kérdesenek tarom, hogy nem-e fogják felvetni, a témát, ha ez a gagyi semmitmondó szlogenű egy éves sorozási kampány kudarcba fullad...
Az idiótáktól akik ezt a mocskot támogatják valami értelmes gondolat jön majd?
Szeretettel vár mindenkit a honvédség, már holnap mehet aki akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!