Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha Magyarországot megtámadnák...

Ha Magyarországot megtámadnák és hadra köteleznének akkor harcolnál vagy inkább elhagynád az országot?

Figyelt kérdés
Egy háborúban nemcsak téged ölhetnek meg vagy tehetnek nyomorékká, de te magad is gyilkossá válhatsz ami egész életedre lelki nyomorúságot okozna (már akinek), neked megérné ez a hazádért?

2023. márc. 22. 03:12
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
13-as, miből gondolod, hogy az oroszok felszabadítani akarnának minket? :D
2023. márc. 22. 16:54
 22/40 Barnabas333 ***** válasza:
30%

Harcolnék, legalább legálisan ölhetnék embereket. :-)

Az én életem már úgysem lesz jobb, 46 leszek idén, autista gyerek, asszony meg nem ér hozzám. Új autót már vettem, akváriumot nemrég építettem, meg egy kicsi saját lakás, bőven elég ennyi, többet már nem érek el úgysem az életben, inne csak a lejtő van. Persze csak ha el akarnának vinni. Önként azért nem jelentkeznék. 60 évesen önként is :D

2023. márc. 22. 18:14
 23/40 A kérdező kommentje:

22-es áruld már el mit élveznél az emberölésben? Beteg vagy ember utaltasd be magad az elmegyógyintézetbe, mert ha ilyen vágyaid vannak akkor előbb-utóbb meg is teszed. 46 évesen még legalább 20 jó éved lehet, még másik gyereked is lehet másik nőtöl. Vagy ha nem, akkor menj el utazgatni vagy vegyél egy telket és termessz kannabiszt hátha az segítene rajtad. Ha meg lefülel a kábszerosztály akkor legalább a sitten kiélheted a vágyaidat.

Sajnos nem gondoltam, hogy a kérdésem ennyi elmebeteget idevonz dehát ez a gyakori és ez a magyar társadalom.

2023. márc. 22. 18:25
 24/40 anonim ***** válasza:
8%

Harcolnék minden erőmmel.

Férfimódon.

2023. márc. 22. 19:31
 25/40 Barnabas333 ***** válasza:
28%
Képzeld piszok jó lövő voltam a sorkatonaságon. És úgy látom neked probléma, hogy meg akarom védeni a fiatal segged ha háború van. És, hogy kezdjek új életet, a gyereket lökjem a Dunába? Fiatal vagy, nincsen semmi felelősség érzeted.
2023. márc. 22. 20:29
 26/40 anonim ***** válasza:
62%
Lehet hogy az ilyen agresszív állat “férfiakért” nem lenne kár ha kipusztulnak egy háborúban.
2023. márc. 22. 20:32
 27/40 A kérdező kommentje:
25-ös én nem szeretnék olyan helyzetbe kerülni, hogy neked kelljen az én seggemet megvédeni. :D Inkább elhúznék innen valami déltengeri országba süttetni a hasam mint Thaiföld, vagy a karibi térségbe. Te meg nyugodtan lövesd le magad egy politikusok által generált háborúban, akik valszínűleg szintén hasonló tengerparti országból figyelik majd röhögve ahogy a sok hülye háborúzik.
2023. márc. 22. 21:21
 28/40 anonim ***** válasza:
62%

Hányok az ilyen pszichopata lúzerektől. Az Erőszak és az Önvédelem egy szükséges rossz.

Ezt most ízlelgesse mindenki. Szükséges. Rossz.

Ha az utcán megtámadnak, védd magad. De ne azért, mert élvezel más embereket bántani. Hanem mert meg kell óvnod a testi épségedet.

Amúgy nem harcolnék. Semmit nem kaptam ettől az országtól, amiért a hazámnak érezném. Rohadjon meg az összes mocsok.

2023. márc. 23. 08:13
 29/40 anonim ***** válasza:
36%
Ezért a rosszindulatú népért nameg a kisebbségek védelméért biztos nem. 🤮
2023. márc. 23. 08:23
 30/40 anonim ***** válasza:
37%

Jó ez a kérdés és mégis felesleges!

Magyarországot, ha megtámadják azt jelenti, hogy az egész NATO harcol, azaz kitört a 3. világháború, azaz nincs hová menekülni kedves férfiak!

A férfiak félelme jogos! A nők félelme is jogos! Ha elszabadul a pokol, mindenki sérül így vagy úgy. Testileg vagy lelkileg.

Sajnos a háború ilyen.

2023. márc. 23. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!