Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha Magyarországot megtámadnák...

Ha Magyarországot megtámadnák és hadra köteleznének akkor harcolnál vagy inkább elhagynád az országot?

Figyelt kérdés
Egy háborúban nemcsak téged ölhetnek meg vagy tehetnek nyomorékká, de te magad is gyilkossá válhatsz ami egész életedre lelki nyomorúságot okozna (már akinek), neked megérné ez a hazádért?

2023. márc. 22. 03:12
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
89%
10es, az hagyján, de az oroszoknál még sorozótiszteket is lőttek le és egy generációnyi fiatal menekült el a háború elöl az országból.
2023. márc. 22. 07:55
 12/40 anonim ***** válasza:
44%

10 igen, sajnos igazad van. Tesóm barátnője Ukrajnából jött, a családja ott maradt. Nagyon félünk, mert akármelyik nap elvihetik az öccsét, mert lassan 18 éves lesz.

Mondták azt is, hogy simán megteszik azt, hogy konkrétan elrabolják a férfiakat, akaratuk ellenére sorozzák be őket.

2023. márc. 22. 07:57
 13/40 anonim ***** válasza:
5%
Mindenképpen harcolnék, de hogy kinek az oldalán, az attól függ, ki támadna meg minket. Ha pl. románia, akkor megvédeném az országot. Ha Oroszország, akkor az oroszoknak segítenék a felszabadításban.
2023. márc. 22. 07:59
 14/40 anonim ***** válasza:
76%
Már leléptem az országból más miatt, de ha nem tettem volna, egy ilyennél nem várnám meg hogy megszáradjon a tinta a rendeleten, már a határ túloldalán lennék. A csüngőhasúért tudod mikor kockáztatnám az életem.
2023. márc. 22. 10:29
 15/40 anonim ***** válasza:
72%

A nagypapám annak idején a 2.VH-ban megtagadta a szolgálatot vallási alapon. Ezért börtönbe került. Mikor jöttek az oroszok, elvitték fogságba "málenkij robot"-ra.

Végül túlélte és hazatért.

Lehet én is így döntenék, ha nem sikerülne elmenekülnöm.

A másik nagypapám elment harcolni a Don kanyarba. Szerencsésen túlélte, nagy nehezen bújkálva menekülve hazaszökött.

2023. márc. 22. 12:22
 16/40 anonim ***** válasza:
68%
Mivel úgysem engednének ki az országból, aznap felkötném magam.
2023. márc. 22. 13:47
 17/40 anonim ***** válasza:
12%

Sajnos már túlkoros vagyok, de én szívesen harcolnék, mert mindig szerettem volna embert ölni, állítólag remek érzés.

Felperzselni házakat, ágyúval lőni és nézni a szétrobbanó gránátot, vagy látni, hogy az aknavető gránátja szétszaggatja miszlikbe az ellenséget, az mámorító dolog, akárcsak ököllel a másik arcába vágni, földre vinni, a lába közé rúgni teljes erőből.

Fiatal koromban sokat verekedtem, de ma már nem vagyok olyan gyors és erős, de a fegyverek ki tudják pótolni a hiányosságokat.

1977-ben voltam katona és én minden percét élveztem, még a szivatást is és megpróbáltam minél több fegyverrel lőni, még harckocsiba is bemásztam és addig sündörögtem a tüzérek körül, amíg a tisztjük elmagyarázta az egészet és még tölteni is engedett.

Vannak akik férfiak és van bennük harcos tűz, meg ott vannak a nyavalyások, de őket is nyakon ragadják és fegyvert nyomnak a kezükbe és ha nem engedelmeskedik, tarkón lövi a tisztjük és belökik a hulláját az árokba, ne legyen útban.

Ha már háború van, senkit nem érdekel, mit akarsz, akkor az életed már nem a te kezedben van.

Menekülni sincs hová, Nato ország lévén Európa almás, máshol meg internálnak, vagy lepuffantanak a határon, vagy agyonvernek gumibottal, kapanyéllel, fegyvertussal, mert a lőszert sem pazarolják egy hazátlan kutyára.

Gyáva népnek nincs hazája.

2023. márc. 22. 16:02
 18/40 anonim ***** válasza:
76%
#17 ez nem “férfi” gondolkodás, ez patológiás szintű agresszió
2023. márc. 22. 16:04
 19/40 anonim ***** válasza:
84%

#19 nőként be sem soroznának, szóval mindegy, de azért szerintem fontosabb elkülöníteni, hogy miért vagy kiért harcol az ember. Egy ilyen maradi szarért felesleges.

Es ez az agresszió, amit a kommentedben kifejtettél, nagyon nem normális. Egészséges emberben nincs ennyi indulat, agresszió és frusztráció. Én a helyedben pszichológushoz fordulnék.

2023. márc. 22. 16:39
 20/40 A kérdező kommentje:
17-es, te beteg vagy és egyben szép kis látlelete a társadalmunk szennyének. Egyszer próbád ki, hogy pusztítás helyett alkotsz valamit. Másrészt kiváncsi lennék mire vinnéd ennyi ésszel a harcmezőn, szerintem az első kanyarban szitává lőne egy hozzád hasonló humanoid forma önálló gondolatra képtelen biohulladék. Bár szerintem aki ekkora szájhős az csak kompenzálni akar, csak nehogy kiderüljön, hogy éles helyzetben az első fegyverdörrenése bokánf@sod magad.
2023. márc. 22. 16:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!