Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ha Magyarországra autóval...

Ha Magyarországra autóval megyek, mindenképpen karanténra köteleznek?

Figyelt kérdés
Minden Schengeni határon van ellenőrzés? Még a nagyon kicsi határon is?

2020. máj. 23. 21:02
 1/9 anonim ***** válasza:
24%

Az az érzésem, ki szerenéd játszani a törvényeket. Ez pedig nem csak büntetendő, de erkölcsi okokból is tilos.

Ráadásul itt tilos olyan kérdést föltenned, amely bűncselekmény lehet...

2020. máj. 23. 21:50
 2/9 anonim ***** válasza:
77%

Első. Ne magadból indulj ki.

Én is utaznék, én is megkérdezném, mert érdeklődöm. Nincs ebben semmi illegális. Bele magyarázod a saját gondolataidat. Ez is szabály ellenes. Csak, hogy tudd.

2020. máj. 23. 21:57
 3/9 anonim ***** válasza:
57%
2 hét önkéntes karantén kérnék. Az lokációs adatokat telefon bemérésével végzik és az alapján ellenőrzik.
2020. máj. 23. 21:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Anem kérnék, hanem kérnek. (autocorrector...)
2020. máj. 23. 22:18
 5/9 anonim válasza:
6%

Nem értem, hogy miért nem tudtok otthon maradni. Attól, hogy itthon ENYHÜLTEK a körülmények az nem azt jelenti, hogy elmúlt a vírus. Honnan tudod, hogy éppen nem fogsz megbetegedni kint? Sajnos ezt is figyelembe kéne venni, mielőtt valaki nekilát utazgatni. Értem én, hogy pàr embernek sok volt a bezártság, de szerintem kilehet bírni még egy pár hetet.

De egyébként kérdésedre a válasz, szerintem ésszerű lenne, ha karanténra kötelezne.

2020. máj. 24. 10:08
 6/9 anonim ***** válasza:
73%

Miért nem maradok a fenekemen?

Mert pénzt kell keresni.

Mert a mozgás hiány betegségeket okoz.

Mert minden nap utazás volt az életem és most korlátoznak engem a szabadságomban és ez teher.

Mert külföldön el a családom.

Mert Magyarországon töredékét lehet megkeresni ugyanazzal a munkával.

Fizess bécsi és angliai fizetést. Ez a jelenlegi négyszerese. És maradok.

A pénz kiesés nem tartható fent sokáig.

2020. máj. 24. 10:15
 7/9 anonim ***** válasza:
95%

Ezerszer mondja be a média, most folynak a tárgyalások az uniós országok határairól.

A várható eredmény az lesz (de még nem döntöttek), hogy amíg relatíve több új megbetegedés van a kérdéses országokban, addig az indulási hely hivatalos tesztigazolása esetén lehet továbbmenni, és ez kétoldalú. Ha az új megbetegedések száma egy szint alá csökken, nem lesz ellenőrzés. Ma még például van. De három nap múlva - ki tudja.

2020. máj. 24. 17:53
 8/9 anonim ***** válasza:
48%
Folyamatosan volt lehetőség háta közeli munkahelyekre bejárni. Nemde?
2020. máj. 24. 19:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi az hogy kicsi határ átfér a migráns a kerítésen
2020. máj. 27. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!