Igaz, hogy a Genfi egyezmény engedélyezi a támadó ejtőernyős röptében történő lelövését?
De az is lehet megoldás hogy elbújok a fák között és ráüvöltök, hogy add meg magad és ha nem teszi meg akkor ugye már lőhetek. A lehetőséget adni a megadásra az nem csak két dolgot jelent? Vagy felemeli mindkét kezét vagy fehér zászlót lenget.
Söt üvöltözni se kell elég ha csak a lába mellé lövök ahogy földet ért. Ezzel lehetőséget adtam neki hogy valahogy jelezze hogy megadja magát. Ezek utána akárcsak futni kezd már szerintem a Genfi egyezmény megsértése nélkül lohetem le nem?
Ha hagytad földet érni, akkor miért figyelmeztetnéd lövés előtt? Nem szükséges.
És elfelejtesz egy apróságot, a láb elé lövöldözés kapcsán:
Ha az ellenfeled lőtávolon belül van, akkor TE IS!
Ha annyira közel lennél hogy biztosan eltalálhatnád, akkor ez őrá is vonatkozik. Az elé-lövéssel csak a célpontot adnád meg neki.
De ha leszedted volna a p'csába amíg fent van, nem kellene azt mérlegelni, hogy mennyi az esélyed az életben maradásra!
Túl sok Rambo filmet néztél.
A hősök terén, dobpergés mellett nyalom ki a kufferod, ha te egy gépfegyverrel, egy kézzel, célzott sorozatlövést adsz le.
Nemhogy kettővel.
Úgy baxna szájba a visszarúgástól felcsapódó fegyver, hogy több füled maradna mint fogad.
Fegyveres testületi kiképzést kaptam, úgyhogy ha kérhetlek, ne vitatkozz.
Szerinted mekkora egy kilőtt golyó energiája?
Pontosan ugyanakkorát rúg vissza.
Á dehogy, meg kell várni amíg földet ér, leoldja a főernyőt, tartalék ernyőt, tűzkésszé teszi a fegyverét, alakzatba rendeződik és csak utána nyithatsz tüzet mert hát úgy fair play 😂
Sőt nem lehet tüzet nyitni utánpótlást szállító teherautóra (mert csak sofőr ül benne és nem tudni van-e fegyvere), sem lövegállásra, harckocsira, rejtett lőállásban kuksoló lövészekre stb. amíg azok nem lőttek elsőre 😂
A desszantos - amíg meg nem adja magát - harcoló katonának számít akár a földön van, akár még a levegőben, akár még csak a szállítógépen utazik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!