Amikor az orosz tesrvéreink felszabadították Budapestet a gonosz náciktól, akkor milyen dolgokkal kedveskedtek a magyar lakoságnak?
Figyelt kérdés
Látom ma Magyarországon mai napig tomból a történelelem maghamisítása és az oroszok felé történő feltétel nélküli szeretet.
1.Amikor kimondom, hogy nem csak Hitler támadta meg Lengyelországot, hanem az oroszokkal közösen tették, akkor egyből azzal jönnek, hogy náci vagyok.
2. Amikor kimondom, hogy akkoriban az oroszok tízszer több embert megöltek mint a németek, akkor megint csak náci vagyok.
3. Amikor kimondom, hogy Hitlerre fogták az egész második világháborút, mert a győztesek írják a történelmet, akkor megint náci vagyok.
2023. márc. 11. 15:23
1/16 anonim válasza:
Az megvan, hogy az ukránok jöttek ide? A 3.Ukrán hadsereg volt.
2/16 anonim válasza:
#1 Berlinbe is az ukránok mentek? Meg az egész keleti fronton? Mert mindenhol hasonló volt a szitu. Bezzeg az oroszok ott sem voltak ugyebár.
3/16 anonim válasza:
Az oroszok krumplit és kenyeret osztottak, az ukránok meg végigerőszakolták a nőket.
Na, remélem, most boldog vagy.
4/16 anonim válasza:
#1 Az megvan hogy a szovjet alakulatok vegyes nemzetiségűek voltak?
5/16 anonim válasza:
4: az megvan, hogy épp ezért hülyeség oroszokról beszélni a 2. vh kapcsán?
6/16 A kérdező kommentje:
A Fidesz szerint Sztálin is ukrán volt lassan.
Ezek már tényleg nagyon betegek 🤣
2023. márc. 11. 15:42
7/16 anonim válasza:
#5 A Szovjetunió feje is ugyanúgy a Kreml volt ahogy most is.
8/16 anonim válasza:
#6 Még a végén kiderül hogy Hitler meg a nácik is ukránok voltak🤣🤣
9/16 anonim válasza:
6: speciel ő sem volt orosz, ő grúz volt. Fideszezés helyett talán próbálj meg tájékozódni, és akkor nem égsz ennyit.
10/16 anonim válasza:
#9 Igaz. Sztálin grúz volt Hruscsov ukrán, tiszta árja oroszok mind...😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!