Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Fideszesek, mit kezdetek...

Fideszesek, mit kezdetek magatokkal, hogy Putyler 3 napos inváziója kudarcba fulladt és Kárpátalja sem lesz már magyar föld?

Figyelt kérdés
Orbán apátok Putykó lassú bukásával kénytelen lesz leállni a pávatánccal és Ukrajna mögé kell majd állnia.

2023. márc. 5. 11:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Mit szívtál?
2023. márc. 5. 11:03
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Kérlek értesíts majd, ha a hoholok abbahagyják a menekülést.
2023. márc. 5. 11:26
 3/14 anonim ***** válasza:
45%

Putyin nem fogja Kárpátalját soha nekünk adni, és pont.

kiirtják a hoholókat -végre valahára-, az EU meg csak pislog, és néz mint birka az új-kapura.

Az átlag ember meg csak szívni fog itt az EU-ba.

De ha neked ez itt nem tetszik mehetsz pl Közép-Afrikába, ott minden rendben.

2023. márc. 5. 11:42
 4/14 anonim ***** válasza:
60%
Ezt rakasd át a magyar politikai topicba. A fszért kell már itt is orbángyurcsányozni. Ez már hihetetlen bzdmeg multkor az immunrendszer topic alatt is ilyenek kezdtek megjelenni. Nyomjátok a full kretént az utcán ott legalább értelme is lenne
2023. márc. 5. 12:03
 5/14 anonim ***** válasza:
Úgy tudom még nem dőlt el az egész.
2023. márc. 5. 13:45
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem kell sem Kárpátalja, sem Putler és beteges országának politikai rendszere, sem az a hangulat, ami ott van. Inkább innen költözzenek oda legalább 3,5 millióan.
2023. máj. 3. 19:53
 7/14 anonim ***** válasza:

6/6 Zolan22

És ha ti költöznétek el?

Lehet hogy többen maradnának itthon.

szóval inkább a kisebbség menjen.

Nem, nem ti vagytok többen.

2023. máj. 3. 20:04
 8/14 anonim ***** válasza:

Milyen többen, okostóni :D ?Tudod, hogy lett tavaly Magyarország lakossága 9,6 millió fő :D ? Szerbiában az előző népszámláláshoz képest 80 EZER fővel csökkent a magyarság lélekszáma, kb. 130 ezer magyar él egész Szerbiában, Romániában alig van 1 millió. Kárpátalján kb. 50-90 ezer fő. Mit akarsz te itt nagy magyarkodni, mikor a saját országotokat is elsorvasztjátok? Nem mellesleg, csak úgy mondom, h. idén többen mentek ki véglegesen külföldre dolgozni, mint az előző 5 évben együttvéve... és tudod, mi a vicc? Sem a CSOK, sem a babaellető hitel nem segít ezen. Tudod vannak, akik nem a fidesz- TV-n szocializálódtak.

Fel kellene nőni kisfiam, nem pedig legendákat meg hős (lúzer, gyertyalángokat) gyártani, hanem helyette értékes embereket nevelni. Nem ilyen Orbán meg Toroczkai féléket. A Föld az otthonunk.

Én egyik etnikumhoz sem tartozom, mert lejárt a nációk ideje kispajtás. Sem kereszténynek, sem magyarnak nem vallottam magam. Jó nekem a világpolgár is, az is lett beíratva.

Tudod, a magadfajta bugyuták ténykedéseivel csak tovább fog sorvadni ez az ország. De majd Egyesül Románia meg Moldova, azt lesz Romániából Romania Mare. Ez így megy. Ráadásul, ha már dolgoztál valaha az életben, akkor tudod, hogy egy állásinterjún, vagy bármilyen munkahelyen, ahol dolgozol tudod, hogy milyen mikor magyarral, meg nem magyarral kell magyarként dolgoznod. Én a kínaiakkal, vietnámiakkal, sőt még a románokkal is jól kijövök, magyarokkal inkább nem, dolgoznék többet. :) És ez nem csak az én véleményem.

Szóval további sok sikert Nagy Magyarország megteremtéséhez ^_^"

2023. máj. 3. 20:12
 9/14 anonim ***** válasza:
Jól értem, hogy az a fajta söpredék "nagymagyarozik" aki a másik szavában meg "szlávé ukrájnyezik"? Akkor most lejárt a nációk ideje, vagy nem? 🤔🤣🤡
2023. máj. 3. 20:44
 10/14 anonim ***** válasza:

8/8 Zolan22

Jónak mondod te szerencsétlen, mosogassál még a többi idiótával együtt.

Húzzad még az igát vagy 15 évig a világban mire lesz is tapasztalatod.

"idén többen mentek ki véglegesen külföldre dolgozni"

Tudjuk, évente 1 millióan hagyják itt az országot már 15 éve.

A legnagyobb baj hogy nem mondasz le a magyar állampolgárságról, ha már egyszer elhúztad a beled, meg is rohadhatsz ott németbe..

2023. máj. 3. 20:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!