Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Van oka félni a magyar férfiak...

Van oka félni a magyar férfiaknak a besorozástól?

Figyelt kérdés
Ugye volt nemrég alaptörvény módosítás ebben a témában, aztán jött a katonatisztek leépítése januárban. Logikus lenne, hogy azért történtek ezek, hogy hamarosan, ha úgy adódik, minél több fiatalt tudjanak besorozásra kötelezni. Szerintetek?

2023. márc. 10. 12:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
98%
Nincs. Ez olyan népszerűságvesztést okozna a Fidesznek, amit nem fognak kockáztatni.
2023. márc. 10. 12:09
 2/21 anonim ***** válasza:
57%
Egyébként sem kellene, van rá valami különösebb indok?
2023. márc. 10. 12:11
 3/21 anonim ***** válasza:
57%

Arra nem gondolsz, hogy statáriumot vezetnek be? Ki állítaná meg őket? Én szedném fel a térkövet az nem kérdés, de elegen lennénk-e az egész maffiaállam ellen?

2023. márc. 10. 12:12
 4/21 anonim ***** válasza:
87%
#3...mi van? Nem ez volt a kérdés..
2023. márc. 10. 12:17
 5/21 anonim ***** válasza:
34%

No Shit Sherlock!

Mert nem a kérdésre válaszoltam, hanem egy válaszra. Nyomjad a jelentő gombot! :D

2023. márc. 10. 12:21
 6/21 árokpart ***** válasza:
64%
Egyáltalán nincsen.
2023. márc. 10. 12:30
 7/21 anonim ***** válasza:
37%
Azonnal menekülök Európából, ha jönnek a besorozások. Én nem vagyok hajlandó egy értelmetlen háborúban részt venni.
2023. márc. 10. 12:31
 8/21 anonim ***** válasza:
96%
Nincs. Ha Magyarország hadban állna akkor a NATO állna hadban. Akkor meg sipirc a temetőbe helyet keresni mert ha a NATO akkora gubancban van hogy sorozni kelljen és nem elég a több milliós meglévő hadereje az azt jelenti valamelyik - szintén atomhatalom - országgal áll háborúban. Annak meg az a vége hogy jönnek a bazi nagy villanások.
2023. márc. 10. 12:40
 9/21 anonim ***** válasza:
36%

Persze, hogy van.

Nehogy azt higyje már bárki, hogy megállt a történelem, és örökre befejeződtek a háborúk :D

Tényleg ennyire meghülyített mindenkit ez a néhány évtizednyi, egyébként nagyon szokatlanul hosszú és nyugis időszak, hogy elhitte, ez az normál ügymenet, és ez mindig is így volt és így lesz? :D

2023. márc. 10. 12:43
 10/21 anonim ***** válasza:
59%

Harcoljál kilenceske, mutasd meg hogy ki vagy!

Amúgy elégséges létszámú hivatásos hadsereg áll rendelkezésre mindenütt, miért kéne ezzel a békés civileket vegzálni?

2023. márc. 10. 12:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!