Az ukrán elnök tisztában van azzal hogy konkrétan a halálba kergeti a népét?
Figyelt kérdés
Igaz én nem vagyok politikus én se vagyok tökéletes földre szállt angyal minden ember vétkezik de ha a helyében lennék nem lennék annyira szivtelen hogy a makacsságom miatt egyenes úton a halálba kergetem a lakosságot ahelyett hogy inább megbszélnénk ezt az egészet békésen és pont.2023. márc. 10. 23:23
1/25 kürasszír válasza:
Kedves kérdező!
2022. február végén majd 200 000 orosz katona támadt 3000 páncélossal Ukrajnára.
Hogy képzeled ezután a "békés megbeszélést"?
Az oroszok konkrétan háborúzni mentek Ukrajnába.
2/25 konteós válasza:
tisztában, drogfüggő, nincs kizárva hogy pszichopata de mindenesetre torzult a személyisége a drogtól és különben sem tud már kiszállni mert nem engedi az USA
3/25 anonim válasza:
A békés megbeszélés lehetősége már elúszott amikor Putyin támadást indított egy éve.
5/25 A kérdező kommentje:
Hát állitólag sose késő leülni tárgyalni én ezt vallom ha van rá hajlandóság ha nincs akkor persze azt is értem
2023. márc. 10. 23:52
6/25 anonim válasza:
Nem akarnak. A véresszájú liberálisok vért akarnak.
7/25 anonim válasza:
#10-es személyében megtapasztalhattuk a híres liberális toleranciát és elfogadást. Ők ugye senkit nem néznek le...
8/25 anonim válasza:
#12: Nagyon lenézheted magad...
9/25 anonim válasza:
Ennyire a vesédbe talált a fröccsvedelő csokdigger meccsnéző áruhiteles szalagdroid? :DD
10/25 anonim válasza:
#14: Amikor valaki ilyen nem túl körmönfont módon a saját intellektuális felsőbbrendűségét hirdeti, annak általában pont az ellenkezője igaz. Szép napot! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!