Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Csak szerintem tette jól az...

Csak szerintem tette jól az USA hogy atomokat dobott Japánra ?

Figyelt kérdés

Egyrészt így a saját katonáikat is megkímélték, nem kellet még többnek meghalni. Másrészt Japán is rosszabbul járt volna az invázió során, kb az egész országukat szét bombázták volna meg még több katonájuk meg civiljük halt volna meg így meg relativ csak 2 város meg pár száz ezer ember.

Ráadásul meg is érdemelték, ők tették meg a legtöbb bűnt a gáborúban szinte.

2023. márc. 6. 22:27
1 2
 1/14 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
34%

"Ráadásul meg is érdemelték, ők tették meg a legtöbb bűnt a gáborúban szinte."

Azok a németek voltak.

2023. márc. 6. 22:34
 2/14 anonim ***** válasza:
32%
Nem tudni meddig akartak volna még harcolni a japánok.
2023. márc. 6. 23:07
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
inkább moszkvára kellett volna atomot dobni meg még néhány nagyobb szovjet városra
2023. márc. 6. 23:34
 4/14 anonim ***** válasza:
96%
Jól hát. Rád is dobhatna atomokat, én annak is örülnék.
2023. márc. 6. 23:45
 5/14 anonim ***** válasza:
98%
Félmillió civil legyilkolása emberiesség elleni bűncselekmény, az USA simán azért úszta meg, mert nagy bottal tud csapkodni.
2023. márc. 7. 00:01
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

"Azok a németek voltak."

A japánok sokkal brutálisabb mészárlásokat hajtottak végre és sokkal fanatikusabbak is voltak.

"Nem tudni meddig akartak volna még harcolni a japánok"

Sokáig, hiszen még a 2 atombomba után sem adták meg magukat. Az utolsó csepp a szovjet hadüzenet volt, amivel belátták, hogy semmi esélyük nincs még csak védekezni sem. Az akkori japán vezetés nem nagyon törődött az atombombákkal, egyes nézetek szerint fel sem fogták, hogy atombombát dobtak rájuk. Ugyanolyan bombázásnak tekintették mint bármelyik másikat, tehát olyan nagy hatása nem volt. Inkább a szovjetek számára volt egy erődemonstráció az amerikai képességekről.

"Ráadásul meg is érdemelték"

A halált senki sem érdemli meg. De ha már valaki meghal egy háborúban, akkor az legyen a katona, ne az ártatlan civilek. Írták már felettem, az USA is rengeteg undorító dolgot tett már, de sajnos senkit sem érdekel amíg ők vannak a győztes oldalon...

2023. márc. 7. 00:17
 7/14 anonim ***** válasza:
25%

Nem dobott atomot sehova. Jó nagy átverés volt az is, ahogy annyi minden más ezen a bolygón. Napalmos szőnyegbombázás volt, aztán szétszórtak némi atomhulladékot, hogy el tudják adni atomtámadásként. Ahogy látom, be is szoptátok.

[link]

[link]

[link]

2023. márc. 7. 01:28
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Durván hangzik de az a kb. 300k ember aki meghalt megmentett a kérdező által leírt okból több milliót. Igaz akik az atombomba tüzében, vagy a sugárbetegség következtében haltak meg kínok között valószínűleg másképpen gondolnák.
2023. márc. 7. 02:34
 9/14 anonim ***** válasza:
91%
Csak szerintem úgy megvernélek, hogy beszarnál. Dobjál a családodra atombombát, te mocsok.
2023. márc. 7. 03:51
 10/14 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:

"A japánok sokkal brutálisabb mészárlásokat hajtottak végre és sokkal fanatikusabbak is voltak."

Nem tudom hogy miket csináltak, de szerintem nem volt rosszabb mint az a 10 milliónál is több áldozata a holocaustnak.

2023. márc. 7. 05:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!