Oroszország be a akarja fejezni a háborút szerintek Putyin tényleg be akarja fejezni háborút? Többi lent.
2022. dec. 23. 21:04
1/21 anonim válasza:
Befejezés = atomot mindenkire.
Na jó lesz?
2/21 anonim válasza:
A Nyugat van a béke ellen hisz pénzzel és fegyverekkel tömik Ukrajnát ami a háború elhúzódásához vezet. Akinek van egy kis esze az ezt látja. A Nyugatnak nincs.
3/21 anonim válasza:
Szerintem be. Azért lett Szurovikin a vezér.
4/21 anonim válasza:
Akkor lesz befejezve a háború, ha Ukrajna visszaszerez mindent.
5/21 anonim válasza:
Persze, hogy be akarja fejezni, csak előtte le akarja igázni egész Ukrajnát.
6/21 anonim válasza:
Ha jól tudom az USA nukleáris doktrinájában van a megelőző atomcsapás lehetősége. Tehát fognak és mondvacsinált indokot és atomot dobnak valakire.
Irakban már működött a mondvacsinált indok. Én inkább ettől tartok.
7/21 anonim válasza:
#6 Mi az isten nyilának dobálóznának atommal az amcsik csak úgy? Ukrajna fontos nekik? Nem. Akarnak vh-t? Nem. Az lenne a következménye? Igen.
8/21 anonim válasza:
USA-tól kitelik sok minden, érthetetlen hogy miért felejtik el sokan hogy az amerikaiak dobták le Japánra az első atombombákat.
Nem az oroszok!
Szóval ebben a világban USA a ganéj állat, persze a sok nyugatfan az oroszokat hibáztatja, nevetséges...
9/21 anonim válasza:
8
Te gyerekeszű, ez nem a mesevilág, ahol van a jó meg a gonosz. Nőjél már fel agyilag!
10/21 anonim válasza:
Az amerikaiak dobták le Japánra az első atombombákat.
Ez neked a mese ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!