Oroszország be a akarja fejezni a háborút szerintek Putyin tényleg be akarja fejezni háborút? Többi lent.
2022. dec. 23. 21:04
11/21 anonim válasza:
Eltelt azóta közel 80 év. Ez neked mese?
12/21 anonim válasza:
Ezt beszéld meg a zsidókkal. Akkor az ő nyavajgásukat is be kell szűntetni. Eltelt 80 év.
13/21 anonim válasza:
Melyik zsidó nyavajog és hol? Egyébként némileg más dolog a népirtás, és más az atombomba. Főleg annak fényében, hogy a második világháborúban azért dobták le az atomot, hogy Japán kapituláljon, és ezzel el is érték. Csak akkor világháború volt, és messze nem olyan körülmények voltak figyelembe vehetőek, mint manapság. Az ugye megvan, hogy a második vh-ban ruszkik az amcsikkal voltak?
14/21 anonim válasza:
"Melyik zsidó nyavajog és hol?"
Nincs olyan hét hogy ne kellene valahol a holokausztra emlékezni.
15/21 anonim válasza:
És ez kit érdekel? Mivel nem vagyok zsidó, így leszarom, hogy mikor mire emlékeznek, vagy milyen ünnepet tartanak. Nem volt még rá példa, hogy engem ezzel bármilyen módon akadályozzanak.
16/21 anonim válasza:
Be, nyilván, nagyon nem jött be a számításuk. Irdatlan mennyiségű erőforrást pazaroltak el szinte a semmire. Minden bizonnyal az egyetlen ok amiért még folyik az egész, mert várnak valami olyan lehetőségre ahol lehetőleg minél minimálisabb presztízsvesztéssel hagyhatják abba a háborút.
17/21 anonim válasza:
"Eltelt azóta közel 80 év. Ez neked mese?"
Attól még USA dobta le az első atombombákat. Szóval ez nem változtat semmin, ez is népirtás, USA ettől ugyanolyan gyilkos nép marad továbbra is. Azóta is számos aljas, gané húzásuk volt, össze sem lehet számolni hogy hány háborúban érdekeltek, semmit nem változtak. Szinte minden mocskosságban benne van a kezük. Terror, bűnözés, stb. minden ezektől ered...
18/21 anonim válasza:
#17 Te még mindig ilyen ostoba vagy? Úgy dobták le az első 2 atombombát, hogy jól tudták, hogy másnál nincs ilyen fegyver. Persze csináltak más csúnya dolgokat is, például Vietnámban, nem is őket akarom ezzel védeni. De amit te megfogalmaztál, az baromság a köbön.
19/21 anonim válasza:
" Azóta is számos aljas, gané húzásuk volt, össze sem lehet számolni hogy hány háborúban érdekeltek, semmit nem változtak. "
Pontosan ugyanez elmondható az oroszokról is. Akkor miért csak az usákokra köpködsz?
20/21 anonim válasza:
Japán valószínűleg kapitulált volna az atombomba nélkül is, szerintem felesleges volt. De azóta eltelt közel 80 én és japán Amerika szövetségese lett. Érdemes azért megnézni, hogy a ruszkik oldalán kik állnak, csupa fejlett és szabad ország (ja, nem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!