Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Véget érhet még az Orosz...

Véget érhet még az Orosz Ukrán háború világháború nélkül?

Figyelt kérdés

2023. febr. 26. 15:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
45%
Bizonyos értelemben már most világhábi van, mert majd' minden kontinens küld fegyvert, ellátmányt, vagy megérzi valamilyen formában a konfliktust. Ettől nagyhatalmak közötti nyílt konfliktus nem lesz mert az atomháborút jelentene. Vietnamból, Koreából, Afganisztán 1.-ből sem lett, most sem lesz.
2023. febr. 27. 01:12
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem igaza van 10-es válaszolónak. Egyre jobban belesodródunk ebbe az egészbe, mert egyik fél sem hajlandó tágítani. Ukrajnát fel akarták venni mindenképpen a NATO-ba, az oroszok ezt meg sosem hagyták volna szó nélkül.

Bár én egyelőre nem látom azt, hogy Oroszországban lenne annyi erő, hogy elsöpörje az ukránokat és mondjuk tovább nyomuljanak Európa felé. Nem is lenne értelme, mert Putyin tudja, hogy ha az ukránokat még le is nyomja, Európával nem fog bírni. Talán nekimegy még Moldovának, ezt el tudom képzelni.

Akkor lehet nagy baj, ha a Nyugat nem áll meg a fegyversegélyeknél és katonákat küld hivatalosan Ukrajnába. Akkor el tudom képzelni, hogy nagy gáz lehet. Sajnos viszont ez nem teljesen képtelenség.

2023. febr. 28. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!