Ettől az orosz hadseregtől félt a világ közel 80 évig?
Figyelt kérdés
A taktikájuk sokat nem változott az első világháború óta.2023. febr. 21. 18:24
1/13 anonim válasza:
Igen.
Örülj neki hogy nem nagy hatótávolságú rakétákkal lövöldöznek.
2/13 anonim válasza:
igen, ettől...az oroszok most lábonlőtték magukat a nagy büszkeségükben...elfelejtettek résenlenni, illetve túlságosan a Japán és Kínai határra koncentráltak..
3/13 anonim válasza:
És ettől fog még 200 év múlva is.
4/13 anonim válasza:
Én most is félek, elég egy háborúpárti vezető és megvan a baj, az amcsikra is vonatkozik.
5/13 anonim válasza:
Idióta muszkája elment háborúzni Ukrajnába. Közben Kína meg röhög a markába. A távol-kelet úgy néz ki, hogy az egyik oldalon 2 millió orosz, a határ másikboldalán pedig 200 millió kínai.
6/13 anonim válasza:
Nem a hadereje az ami elrettentő hanem azok a bizonyos kúpok
8/13 anonim válasza:
Kitudja mennyi hidegháborús fegyver van még raktáron. Elég lehet hogy eszkalaljak az eseményeket.
9/13 anonim válasza:
Én inkább a saját ostoba nyugati vezetőinktől félek...
10/13 anonim válasza:
Én azért annyira nem tartanám megalapozatlannak azt a parát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!