Pontosan mi volt az oka a Barbarossa hadműveletnél ami miatt a tengely elvesztette a szovjet népek bizalmát?
Figyelt kérdés
2023. jan. 29. 15:53
11/13 Jeffrey Spender válasza:
Azt én is tudom, hogy felállítottak francia, vallon, norvég, magyar, horvát, bosnyák, arab, kaukázusi, közép-ázsiai, és még indiai önkénteseket is, de attól még nem ők adták a Wehrmacht + Waffen-SS többségét.
Vagy igen ?
12/13 A kérdező kommentje:
11 Tudtommal még Berlin buksásakor is volt, hogy ilyen etnikumúakat kaptak el. Tudom én is, hogy nem ez volt a német hadsereg többsége, de tehát csak arra próbálok rávilágítani, hogy ha ezek a hadosztályok léteztek, akkor csak voltak, akik csipázták a német "megszállókat" valamint ez nekem nem fér össze azzal, hogy Hitler idegengyűlölő volt. Egyébként még néger SS is volt.
nov. 29. 15:18
13/13 Jeffrey Spender válasza:
A németek hosszas, és részletes fajelméletet alkottak, írok arról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!