Mi lesz Putyin úr következő lépése?
Jelenleg az van napirenden, hogy egyesül a fehérorosz és az orosz hadsereg.
Azt nem tudom pontosan, ez valójában mit jelent, lehetséges, hogy Belorusszia is belép hadviselő félnek, nekem nagyon így tűnik, de ki tudja, lehet, hogy nem.
Az tény, hogy orosz csapatok vonulnak Fehéroroszországba, bár egészen pontos információt nem láttam erről, hová és mennyi, meg milyen céllal, feladattal - ezt egyenlőre nem verték nagydobra.
7
A törökök bratyiznak az oroszokkal, kereskednek is velük és eszükben sincs háborúzni Putyinnal.
"Jelenleg az van napirenden, hogy egyesül a fehérorosz és az orosz hadsereg"
Még csak tervben sincs semmilyen "egyesülés". Egy közös hadtestet hoznak létre, semmi más nem történik, mindkettő hadsereg megmarad a saját országának.
Egyébként az előző mozgósításból nagyjából most ér minden katona a frontra, aminek a hatását csak 1-2 hónap múlva látják majd. Addig teljesen felesleges bármiféle új mozgósítást bejelenteni.
"de az pont elég lesz ahhoz, hogy a teljes ukrajnában harcoló szárazföldi hadsereget elpusztítsa"
A NATO nem fog nyíltan beavatkozni az ukrajnai háborúba, mert az világháborút jelentene. Azt pedig senki sem akarja, főleg nem a világ legnagyobb nukleáris fegyverarzenáljával rendelkező Oroszország ellen. Törökország egyébként erősen Oroszország felé hajlik, nem hiszem hogy háborúba lépnének az oroszok ellen.
Itt olyasmiket mondanak, hogy egyesülnek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!