Mi lesz Putyin úr következő lépése?
ma 11:28
Garatulálok! Olvasd csak a vadhajtásokat. Onnan lehet okosodni... 😁😁😁 Írom ezt úgy, hogy rühellem a baloldalt... Te sem tudsz logikusan belegondolni: ha Putyin ledobja, akkor ő is kap egyet válaszul. Azzal meg ne gyere, hogy nem lesz ideje a másik félnek ledobni az oroszokra. Nem 80 évvel ezelőttet, vagy az őskort éljük....
A NATO világosan megmondta, hogy atomfegyver használata esetén beavatkozik. Igaz, "csak" hagyományos fegyverekkel, de az pont elég lesz ahhoz, hogy a teljes ukrajnában harcoló szárazföldi hadsereget elpusztítsa, nem beszélve a Fekete-tengeri Flottáról, amit önmagukban a törökök szétkapnak, mint a szart.
A nukleáris fenyegetés ugyanúgy a háború része, mint a dezinfók terjesztése.
#7: Így van, a franciák meg is mondták, hogy ők semmiképpen nem fognak atomot indítani.
ma 11:41
Mert szerinted amerika hagyná? Mikor abnormálisan tömi pénzzel, meg fegyverrel őket?? Mondd már meg: te tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak tetteted? Bár szerintem inkább az előbbi. Itt fejeztem be veled, még a végén elkopik miattad a virtuális billentyűzetem a telefonon... Szevasz 😁😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!