Az ukrán-orosz háború megmutatta, hogy szükség van a sorozott tömeg-hadseregekre?
#9 Ki elleni totális vereséget?
Melyik szomszédunk veszélyes ránk?
Vagy azt gondolod, hogy Oroszország idáig eljut?
Mert most van több tucatnyi szövetségesünk van(NATO tagság végett), akiknek kötelességük segíteni, ha ezt elmulasztják akkor az a NATO megszűnését eredményezheti, főleg ha másik tagország támad meg.
Természetesen.
De nem őket minősítem le, hanem a létszámukat.
A NATO erősen megosztott.
A törökök kereskednek az oroszokkal és vétózzák az északi bővítést, a lengyelek vad oroszellenesek, de fáj a foguk a Molotov-Ribbentrop paktum által elvesztett keleti területeikre, a németek még nem vetették teljesen el az oroszokkal való kapcsolatteremtés lehetőségét, nekik az bomba üzlet volt, rájuk sózni az ipari termékeket, meg a gépjárműveket és cserébe venni az energiahordozókat és a szükséges nyersanyagokat.
A franciák és a britek az érdekszféráik ütközése miatt széthúznak, az USA alig bírja már összetartani ezeket a sokszor ellentétes érdekeket képviselő szövetségeket, velünk együtt, akik nemes egyszerűséggel minden közös gazdasági, katonai szankcióból, fegyvertámogatásból ki akarunk maradni.
A NATO a szétesés küszöbén van, de együtt is harmatgyenge.
Az oroszok is abba a hibába estek, hogy nem volt tömeghadseregük, de most bővítenek.
Nekik legalább van vagy tizenkétezer páncélosuk, a NATO európai részének meg ennek a negyede.
Jah értem, akkor azért nem áll győzelemre Oroszország Ukrajnában, mert nekik legalább van egy tizenkétszeres páncélosuk. Értem.
Azt hiszem, inkább megyek lottót feladni, mint katonai diszkurzust végezni ilyen túlerővel szemben.
Nem, azt mutatta meg, hogy nukleáris arzenálra van szükség.
Akinek ilyenje van, azt nem merik megtámadni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!