Aki sorkatonaságot szeretne, az miért írja itt is folyton, hogy "ráférne a mai pávákra"?
A katonaság egy elég férfias terület.
A legtöbb katona erősen maszkulin.
Sokan a férfiak nőiesedéséért a katonaság hiányát okolják.
Én nőként elismerem, hogy nagyon sok férfi nem férfias.Ez nem csak külsőben nyilvánul meg,hanem belül sincs rendben minden.Nem ambiciózusak,úgy hisztiznek, mint a nők, egyszerűen nem férfiasak.
2# Szerintem az 5 millió magyar férfiból te is találhatsz magadnak géplakatost, focistát vagy tűzoltót.
Nem kell az agymenés, hogy nincs normális férfi. Főleg hogy pont ti ágáltok a toxikus maszkulinitás ellen.
2#
Nem foglalkozástól lesz férfi a férfi.(Oké, a kozmetikus nyilván más kérdés).
Hanem a kiállásától, viselkedésétől.
Én nem agitálok toxikus maszkulinitás miatt.Én nőies nő vagyok, nem úgy nézek ki és viselkedek, mint egy leszbikus.Kifejezetten nem szeretem az olyan nőket, szerintem agyban nem stimmel náluk valami.
Egyébként az ilyen leszbikus jellegű nők utálják az igazi nőies nőket.Az egyik munkahelyemen pont egy ilyen miatt kellett váltanom, mert utált engem, amiért igényes vagyok, adok magamra.
És,akkor mi van?
A nőktől miért elfogadott a gyengeség?
Kettős mérce.
A nők ne akarjanak erős férfit,álljanak meg a lábukon,nem apukát kell keresni a férfiben!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!