1 Francia idegenlégiós fizetése pontosan mennyire jó Francia viszonylatban és hazai viszonylatban? Illetve mennyire arányos a munkával amit ott végzel? Az jobb vagy a magyar honvédség?
"Persze, ha valaki katona szeretne lenni még mindig a Légió a legjobb választás mert fizetés tekintetében így is a legjobb"
Nem. Szerintem inkább az amerikai hadsereg a legjobb választás ők költik a legtöbb pénzt a hadseregükre és a katonáikra ezért egy sokkal jobban képzet katonák szolgálnak ott!
És az állampolgárság tudsz jelentkezni a különleges erőkhöz pl:Delta force, us navy seal stb.
"az irományod 99 százaléka nettó f**ság"
Szerintem az ilyeb véleményeidet inkább tartsd meg magadnak!
Én külömben sem azért írtam ide hogy másokkal vitatkozak hanem válaszoltam a kérdező kérdésére.
"Nem. Szerintem inkább az amerikai hadsereg a legjobb választás ők költik a legtöbb pénzt a hadseregükre és a katonáikra ezért egy sokkal jobban képzet katonák szolgálnak ott!"
Aztán oda is jelentkezhet akárki mint az idegenlégióhoz? Akkor meg full felesleges összehasonlítani. A legtöbb magyar a büdös életbe nem kerül az US army-hoz közel.
"Szerintem az ilyeb véleményeidet inkább tartsd meg magadnak!"
Nem vélemény, hanem tény.
" hanem válaszoltam a kérdező kérdésére."
Ha nem értesz valamihez ne válaszolgass. Mert a nettó f**ságnak semmi értelme nincs.
"Aztán oda is jelentkezhet akárki mint az idegenlégióhoz? Akkor meg full felesleges összehasonlítani. A legtöbb magyar a büdös életbe nem kerül az US army-hoz közel."
Arról én nem tehetek én is katona szeretnék lenni és én az US Army hoz fogok jelentkezni
hogy utána jelentkezhetek az US NAVY SEAL KOMMANDÓBA!
"Nem vélemény, hanem tény."
Nevezd aminek akarod!
"Ha nem értesz valamihez ne válaszolgass".
Képzeld értek hozzá!
akkor miért beszéltél ennyi gyökérséget, ha értesz hozzá?
"és én az US Army hoz fogok jelentkezni
hogy utána jelentkezhetek az US NAVY SEAL KOMMANDÓBA!"
Aha, akkor ha értesz hozzá: ezt, hogy szeretnéd kivitelezni?
"hány éves vagy 15"
Voltam valamikor
Szia!
Én szolgáltam a Francia idegenlégióban szóval első kézből adók infót!
Fizetés:
Alapkiképzés:1150 euró/hó
Az ezredben 1300-3500 euró/hó
Az ejtőernyősoknel több. (2REP)
ott 2000-4000+ euró/hó.
De ez csak az alap ez az évek során emelkedni fog!
Illetve tudsz menni feljebb a ranglétrán pl:tizedes, őrmester, törzsőrmester,stb,stb,
Itt viszont már a fizetés is magasabb
Fotorzsmesterkent laktanyában 3200 euró/hó külföldi misszión pedig 5300 euró/hó.
De a légió nem a pénzről szól.Ha a pénz motivál menj ki Németországba dolgozni
A legioban lesz sok szenvedés, sírás ott ahol senki se lát, izzadás, fáradás,nem alvás, éhség fog kínozni,
De igazából ez csinál belőled erős embert!
Tehát láthatod hogy nem egy leány álom, az elithez tartozni fájdalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!