Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ez a soledári, bahmuti offenzí...

Ez a soledári, bahmuti offenzíva az oroszok utolsó nagy végső rohama?

Figyelt kérdés
2023. jan. 15. 10:07
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
71%

Ez a Jeffrey gyerek egy debil - konkrétan pszichológiai eset.

Simán pontozzátok lefelé, egyébként meg ignoráljátok, ne reagáljatok a hülyeségeire.

2023. jan. 16. 11:09
 32/56 Jeffrey Spender ***** válasza:
45%

Te azt nem vagy képes megérteni, hogy a lengyelek fogták a T-72M1-est, rászereltek az ERA kazettát, kivitték a tesztlőttérre, és a Leopárd 2-es elérhető legjobb lőszere, a DM 33-as képtelen volt kárt okozni benne.

[link]

[link]

És nem is adnak a németek DM 53-ast és társait, teljesen felmondták velük a dolgokat, és vesznek amerikai és koreai fegyvereket, mert azok sokat ígérnek, nem pedig 1987-es fegyverekkel szúrják ki a szemüket.

A Challenger 2-es kapcsán sem vagy hajlandó tudomásul venni, hogy az huzagolt csövű, osztott lőszeres, miközben a világon minden simacsövű, és egybeszerelt lőszeres.

A Merkava / K2 Black Panther / Leclerc / Abrams közös lőszerrel bírnak. De a Challenger-hez nem tudnak vételezni lőszert. A brit hadiipari cégeket, a Leyland-ot, a Vickers-et, a Royal Ordnance-ot rég felszámolták, a tervezők nyugdíjasok ill. szétszéledtek, nincs hozzájuk többek között lőszer sem, és kérték fel a Rheinmetall-t, hogy próbálja NATO standardizálni őket, mert jelen helyzetben használhatatlanok.

És mégis terjeszted a bárgyú propagandát, hogy 10 darab Leopárd 2-es és 10 darab Challenger 2-es majd Moszkvát fogja megostromolni. Miért terjeszted ezt, ennyire ?

Elpasszolhatnák a 266 Leó 2-est, és a 227 Challenger 2-est az ukránoknak, és az orosz páncéltörő rakétásoknak lenne is célpontjuk, bőven, mint a kurd gerilláknak.

Az ukránok pechére az oroszok is tandemes páncéltörő rakétákat használnak.

2023. jan. 16. 13:01
 33/56 Jeffrey Spender ***** válasza:
45%

" Jeffrey! Neked mindenki ukránimádó, akivel nem értesz egyet? "

Nagyon szűk, személyre szabott, csőlátású ideológiát vallasz, hisztérikus természetű vagy, és ebből fakadóan mindenki, aki nem ugyanazt fújja, oroszbarát, és ellenség lesz nektek.

És nyílt magyarellenes kommentelést is megengedsz, az ukránok istenítésével.

Te, három és félcsillagos, és a négycsillagos haverod párban jártok.

2023. jan. 16. 13:20
 34/56 Jeffrey Spender ***** válasza:
45%

A németek hárítanak, hogy 1 évet is igénybe vehet, mire kiszerelik belőle a NATO-szenzitív műszerezettséget.

És olyan feltételt is kitaláltak, hogy csak akkor adnak Leopárdot, ha az amerikaiak is adományoznak Abrams-et.

A németek élen járnak a kifogások keresésében, addig ti meg óvodás szintűen írkáljátok, hogy a 10 Leopárd 2-es úgy kiveri az oroszokat, hogy Moszkváig meg sem állnak.

Mire jó az ilyen szintű vágyálmok gyártása ?

[link]

2023. jan. 16. 13:43
 35/56 anonim ***** válasza:
73%

Te hülye vagy, Jeffrey! Nekem a #30 volt ezen kérdés alatt a második kommentem.

2023. jan. 16. 14:00
 36/56 anonim ***** válasza:
100%

Az első kommentem a #7 volt, és a #30-ig nem írtam új hozzászólást. Úgyhogy légyszíves, ne hasonlíts össze másokkal! Tudom, hogy van egy másik 3 és fél pipás kommentelő, de attól még mi különböző emberek vagyunk.

2023. jan. 16. 14:02
 37/56 Jeffrey Spender ***** válasza:
50%

Miért is a neveteket lerejtve kommenteltek ?

Én a nevemet megjelenítve kommentelek, és nem is lehet tudni, hogy ki áll a Jeffrey Spender / XY mögött.

2023. jan. 16. 14:02
 38/56 anonim ***** válasza:
55%

"Miért is a neveteket lerejtve kommenteltek ?"

Mert az oldal lényege az anonimitás.

"Én a nevemet megjelenítve kommentelek, és nem is lehet tudni, hogy ki áll a Jeffrey Spender / XY mögött."

Hidd el, hogy a hülyeségeid alapján név nélkül is felismerhető lennél. :D

2023. jan. 16. 14:05
 39/56 anonim ***** válasza:
71%

Gondolom a te személyi igazolványodban sem a Jeffrey Spender név szerepel. Meg nem arra vagy anyakönyvezve.

2023. jan. 16. 14:07
 40/56 Jeffrey Spender ***** válasza:
50%

Anonimitásnak számít az is, ha valaki álnéven, pl. Gipsz Jakabként vagy user94 néven írogat, nem csak a teljes névtelenség az.

Neked miért okoz ekkora fizikai fájdalmat, hogy felvállald a user nevet ?

Ja, és amikor nem tudsz cáfolni, nekiállsz személyeskedni. Mondhatom, ez is jellemző. Oltári egy tahó vagy.

2023. jan. 16. 14:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!