Transzneműeket felvesznek a Francia idegenlégióba?
Figyelt kérdés
Nem vagyok az véletlenül se nem is tervezem csak úgy eszembe jutott ez és érdekel.2023. jan. 13. 13:42
2/10 anonim válasza:
Manapság azok rögtön tábornokok lesznek.
3/10 anonim válasza:
Igen, pl. a mesterlövészek rajtuk gyakorolnak, mint élő, mozgó, élethű célpontokon.
4/10 anonim válasza:
Az a nagy szerencséjük a transzneműeknek, hogy nem!
5/10 anonim válasza:
Nem, mert nem létezik olyan, hogy "transznemű".
6/10 anonim válasza:
Amennyiben teljesítik a próbákat, igen.
7/10 anonim válasza:
Csak férfiak jelentkezhetnek. (Biológiai férfiak)
Nemátalakító műtétet követően szilikoncsöcsök miatt szerintem nem vennék fel. Műtét nélkül meg úgyis leborotválják a fejét és egyenruhát adnak rá, szerintem akkor mindegy. Csak feleljen meg a pszichológiai szűrésen...
8/10 A kérdező kommentje:
7 Azt tudom,hogy csak férfiak. De akkor transz nőből lett férfiak vagy nő és férfi keverék nem?
2023. jan. 13. 15:01
9/10 anonim válasza:
Nővé operált férfi semmiképp nem lépne be, férfivá operált nő talán, de szerintem ők sem azért váltanának nemet, hogy minimum 5 évre egy ilyen társaságba kerüljön.
10/10 anonim válasza:
Papíron talán, de a gyakorlatban ugyanúgy nem fogják felvenni mint nálunk hivatásosnak. Automatikusan gúnyolódás, kirekesztés céltáblái lennének ami az összetartásnak, a morálnak nem tesz jót és csak problémák forrása lenne. Így inkább keresnek valami okot az elutasításra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!