Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Akor most levaltottak Suroviki...

Akor most levaltottak Surovikin tábornokot? vagy valami hatalmas az összes haderonemet érintő támadás készülődik és azért a vezerkari fonok fog irányítani?

Figyelt kérdés

Az a sanda gyanúm a Wagner csoport Soledari tamadasa csak álca hogy a lehető legtöbb ukrán egységet odakuldjek .

Vagy miért vette át a vezerkari fonok Surovikintol az ukrán háború iranyitasat ?

2023. jan. 12. 19:07
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:

" retardjobberek"

Ez a jobberezés stb. Egyáltalán tudod mi a külömbség a jobb és baloldal közt politikai értelemben?

2023. jan. 12. 23:01
 12/51 A kérdező kommentje:

10# látszik olyan cső latasod van a dolgokra a videokat amiket igazoltan Soledar központjában készültek somman letagadja az ukrán maffia kormány mert nem hajlandó elfogadni a valóságot.

És bahmut ha észrevenned szép lassan körbe lett fogva meg nem teljes de fel év alatt a Wagner megallithatatlanul nyomult előre meg az orosz sereg szarakodik mert nagyon vigyáznak az embereletre .

Herszon veszteség nélkül vonultak ki és lymannal is harc nélkül kivonultak szinte veszteség nélkül

( pedig azt bárki tudna játszani mint az ukránok ha 300 fegyverest elbujtatsz a tombhazak között hetekig birhatjak)

.

Meg zelenszky az utolsó utcáig harcoltatt minden városban ukranokat nem érdeklik a veszteségek. Propaganda média mindent elfed plusz aki kritizálni merne azt elhalgattatjak,vagy csak hazaarulozzak .

2023. jan. 12. 23:40
 13/51 anonim ***** válasza:

Igen kedves kérdező, nekem csőlátásom van.

Nem tudom mit tagad az ukrán maffia kormány, én a Kreml szóvivőjét említettem aki cáfolt. Ő is az ukrán maffiakormány embere lenne?

A világ (ex)második legerősebb hadserege több mint 5 hónapja maszatol Bahmutnál, 3+ hónapja azt olvassuk, hogy mindjárt bekerítik, 3+ hónapja. Bahmut valami 10-20000 fős település volt, nem egy milliós nagyváros...

Na de most majd Soledarnál és akkor elkezdik végre a bekerítést. Ez már a következő 5 éves terv része?

Fél év alatt megállíthatarlanul nyomult előre az orosz haderő, de mennyit? 2kmt?

Herszonnál a hatrahagyott katonák és a fegyverek az nem veszteség ( bár ott tényleg ez volt a jobb választás )...

Sorold fel gyorsan a Szurovikin által elért katonai sikereket! A két kivonulas és a bahmuti 10méter/nap tempójú előrenyomuláson túl ért el bármilyen eredményt ami változást hozott volna?

Biztos, hogy én vagyok a csőlátású?

2023. jan. 13. 08:13
 14/51 A kérdező kommentje:

Herszon rossz helyen volt és csak azokat a technikákat hagytak ott amik javításra szorultak .

[link]

Ez a legpontosabb semleges hadi térkép ami létezik naponta frissítik.

a sokak által emlegetett livuamep az ukrán konfliktusban semmit semm ér mert ukránok üzemeltetik bennük meg ég a nacionalizmus .

Folyamatos az orosz elorenyomulas Soledar pedig már az övék csak a város környékén vannak ukránok.

Ha a Seversz felé menno utatt blokkolja az orosz akor Szeverksz nek is vége

Bahmut helyzete egyre rosszabb ha klassivka is elesik akor már csak idő kérdése az orosz győzelem.

És mivel a front megszakad kramatorszkig fognak előre nyomulni a russzkik .

A Slovjanksz Kramstorksz Konstantinovka tengelyen szerintem se fognak tudni atmenni az oroszok.

De nemis kell a fő hogy tárgyalásra bírják Ukrajnát.

Ezt csak egy újabb Kijev elleni tamadassal vagy egy több évig tartó vedekezesel lehetne elerni .

Ha ismered orosz történelmet tudhatnad hogy általában kezdetben mindig beegnek 1 2 vh elején

Finn háborúban vagy csecsenfoldon

Az elején mindig megverik őket

de hosszú távon meg mindig győznek!

Nem véletlen ok a föld leghatalmasabb országa.

több az eroforras es az ember és az akarat is .az orosz nép nem.nyugati ok 10 évig is bírják a szenvedest .

2023. jan. 13. 09:26
 15/51 A kérdező kommentje:

Es Hogy miért égnek be minden háború elején? valóban nem olyan a kiképzés valóban nem.olyan a felszereles karbantartása stb keleti népek

Rövid távon erhetnek el sikereket az ukránok de hosszabb távon aligha

hacsak a Nyugat nem küld egyre több és több fegyvert meg évekig.

30 tank kevés lesz .😀 200 300 nyugati tank kéne minimum 500 Bredly 300 önjáró löveg.

És dronok százai.illetve néhány modern vadaszgep plusz dollár milliárdok az ukrán állam mukodtetesehez de nem 2 3 milliárd hanem havonta 2 3 milliárd dollár

2023. jan. 13. 09:41
 16/51 anonim ***** válasza:

Ezt olvassuk már fél éve: folyamatos az előrenyomulás, Bahmut már be van kerítve, mindjárt áttörnek. Mondom fél éve!

Most nem Bahmut, hanem Soledar most majd itt fordul a front... Fél év alatt annyit sem haladtak előre, amennyi a 152mm-es löveg lötávja, na de majd most!

A térkép rossz, mert hamis adatok vannak rajta, de Soledar milyen messze van Bahmuttól? 7kmre? A térképeken csalnak az ukránok, mert a te állításod szerint a front nem is ott van ahol jelzik, hanem 2 km-rel odébb? Így mérjük a szuperhatalmak előrenyomulásait fél éves intervallum esetén?

De most majd ha áttörtek Soledarnál és ha valamint ha és ha akkor majd na akkor... Mintha olvastunk volna ilyet már néhányszor.

Én leírtam egy feltételezést, egy teóriát ami csak és kizárólag az orosz vezetésen belüli feszültségekről szól ( vagyis inkább erre vezeti vissza a megtörtént eseményeket ) mindezt az ukránok említése nélkül, majd előjössz azzal hogy "csőlátású vagyok" amikor ott van hogy ez nem az én véleményem majd bedobod a szokásos orosz copiumot, amin már lassan egy éve röhögünk.

Most Soledar az új Bahmut, de mi lesz a következő 3 hónap múlva?

2023. jan. 13. 10:48
 17/51 A kérdező kommentje:

Soledar már el van foglalva te és az ukrán barátaid miért nem tudjak ezt elfogadni mikor már ukrán katonai megfigyelok is elismerik. Ukrajna csak a település környékén van jelen a városban semmit semm irányít !

Jobb lesz megbaratkozni azzal a gondolattal és szóval hogy "ukrán visszavonulás " mert sokszor fogod mostanság hallani .

Persze katonai módszerekkel én se hiszem hogy döntésre lehetne vinni a háborút .

De ahogy Progozin mondta Soledar és Bahmut a föld allati infratrukturajaval jó bázis lesz az oroszoknak támadni és védekezni egyaránt.

A frontok meg vannak merevedve áttörés olyan mint a háború elején volt már nem.lesz.

2023. jan. 13. 12:22
 18/51 A kérdező kommentje:

A politikai résszel amit írtál hogy rivalizálás megy a hadsereg és a Wagner között egyet tudok érteni.

Már a Wagner is egy 30 e sereg és harckepesebb .gondolom orosz tabornokoknak ez nagyon nem tetszik .főleg akik a szovjet időkből jöttek.

2023. jan. 13. 12:26
 19/51 anonim ***** válasza:

"Soledar már el van foglalva te és az ukrán barátaid miért nem tudjak ezt elfogadni mikor már ukrán katonai megfigyelok is elismerik."

Én nem állítottam Soledar elfoglalásáról semmit és ukrán barátaim sincsenek.

Ha egyetértesz/elképzelhetőnek tartod azt amit írtam akkor minek keverted ide a többi felesleges bullshitet?

2023. jan. 13. 12:32
 20/51 A kérdező kommentje:

Te hoztad fel hogy semmit nem haladnak az oroszok ami igenis hazugság. A sorozas óta megállítottak az ukranokat és úgy 1 2 hónapja a kezdemenyezest is visszavettek .

Yakovlevka Oprotney ozornoye kurdomovka zelenopillya podgorodne

És mostmar Soledar ami város és erődítmény

Ezeket mind mostanság foglalta el

Igen Bahmut egy kő kemény dió de miért is ?80 e katona van ott ukrán részről. Amivel támadni akartak volna.

Ha igaz amit ukránok mondanak hogy stratégiailag nem fontos 😀😀 akor miért küld oda akora erőt??

Azért mert Zelenszky és bandája propaganda harcos, a nyugati országok vezetését nyomás alla tudják helyezni hogy nekik kedvező feltételek legyenek.politikailag zseniális az ukrán.

Zelenszky nek csak a pr számít ezért nem hajlandó feladni semmit inkább odakuldi meghalni az embereit .

Nagyon remélem egyszer majd lesz valaki nyugaton aki végre szembe mer menni az ukrán erdekekel.

Meg úgy az egész mainstreem médiával

Mert ha nem.akor kíhalunk.

2023. jan. 13. 12:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!