Szerintem olyan sokáig egyikőjüknek sincsen készlete hogy háborúzzon egymással, szépen lassan Oroszország is kimerül illetve a NATO sem fogja a végtelenségig tömni fegyverekkel meg szállítmánnyal Ukrajnát már most noszogatják hogy próbáljon békét kieszközölni valahogy, szóval reálisnak azt látom, hogy Ukrajna feladva bizonyos területeket békét köt.
2022. dec. 8. 19:21
2/17 A kérdező kommentje:
1# tuzszunetet lehet kötnek de hivatalos békét új határokkal?
Kizart .
Ezzel számolnak a tanulmányok is hogy lesz egy újabb tuzszunet és egy dmz zona
2022. dec. 8. 19:31
3/17 anonim válasza:
1es lehetséges hogy így lesz, bár ha egyszer tűzszünetet kötnek onnantól kezdve azért nehéz lesz megint egy háborúra költséget előteremteni, hadsereget építeni, hiszen már most azért az orosz lakosságnak annyira nem tetszik a dolog, ha ezt folyamatosan ismételgetnék az kimeríteni az Orosz gazdaságot de akár kisebb felkelésekhez is vezethet, Ukrajna meg amint levegőt kap onnantól kezdve csak mégjobban elkezd maja összefonódni a NATOval és erősíteni a hadseregét ezzel mégnagyobb nehézséget okozva az Orosz hadseregnek, szóval ha el is húzódik tűzszünettel a háború igazából azzal csak egymás helyzetét nehezítik, de majd kiderül.
2022. dec. 8. 19:38
4/17 A kérdező kommentje:
3# én atol tartok amint vége a háborúnak már kevés támogatás fog jönni Ukrajnának és akor ott lesz egy szetbombazott ország komolyabb segítség nélkül.
Gazdaságuk 10 évig még biztos nem áll talpra ,
Ukrán állam meg az EU es usa pénze nélkül már nem működokepes.
Sokan elfelejtik hogy nem emberbarati szeretetből támogatja őket mindenki .hanem hogy az oroszokat gyengitsuk.ugy hogy ukránok harcolnak és nem a NATO.
Ha viszont béke lesz szerintem egy idő után nemfognak pénzt kapni
2022. dec. 8. 19:45
5/17 anonim válasza:
Nehezen hinném, hogy az USA és az EU adófizetőt 2050-ig finanszírozni akarnák a kijevi rezsimet. Anélkül meg Ukrajna már most bukta.
2022. dec. 8. 19:53
6/17 anonim válasza:
nem feltétlenül bukja a háborut ukrajna, akár meg is nyerheti, viszont akkor az oroszok taktikai atomfegyvert fognak bevetni, ami nem lesz jó az ukránoknak.
2022. dec. 8. 20:09
7/17 anonim válasza:
4es Szerintem fog támogatást kapni, illetve így is kapott már most sok pénzt arra hogy a gazdaság egy részét újraépítsék szóval én ettől nem tartok, illetve mint írtam, a NATO befolyás is mégjobban megfog ott nőni, amúgy borzasztó hogy ilyen helyzet kitudott Európában alakulni a 21. Században ez nagyon gáz így és minden áldozatot sajnálok aki ott elesett ebben az értelmetlen harcban.
2022. dec. 8. 20:10
8/17 anonim válasza:
Azért ne csak azt nézzétek hogy ukrajna kap fegyvereket a NATOtól, az is nézzétek hogy az Oroszok is kapnak fegyvereket- pl: irán, északorea stb stb
2022. dec. 8. 20:18
9/17 anonim válasza:
Reméljük Ukrajna már ezen a télen összerogy, különben mi (EU) fogunk...
2022. dec. 8. 21:24
10/17 A kérdező kommentje:
9# alligha fog bármelyik fél osszeomlani .ez inkább egy padhelyzet
Rétegelt védelem katonákkal feltöltve mostmar mind 2 oldalon
Attorni minden métert eredmény
Ukrajna gazdasága viszont elpusztult csak akor tud harcolni ha a Nyugat ad neki hozzá mindent .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!