Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Voltak ilyen megalkuvások a...

Voltak ilyen megalkuvások a Lengyel partizánok,honi hadsereg 1 része és a németek között a 2.vhba?

Figyelt kérdés

Lehet marhaság de én mégse tudom eldönteni.

Na szóval olyan megállapodásra gondolok,hogy az adott partizán ok vagy honi hadsereg csoport azt csinálta,hogy zsidókat vitt a németeknek és megalkudtak a németekkel,hogy szemet hunynak felettük és csak a szovjetek ellen harcolnak. Mert ugyebár tudjuk,hogy a lengyelek is milyen állásponton voltak a zsidókkal kapcsolatban.

2022. nov. 21. 22:56
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
És akkor csak a lengyel partizánok harcoltak a németek ellen, és azok szó nélkül tűrték? Természetesen nem volt ilyen. Ettől még persze nem feltétlenül szerették a zsidókat, sőt, nem titok, hogy a lengyel és litván partizánok egy része kifejezetten gyűlölte a zsidó partizánokat, pedig elvileg egy oldalon harcoltak, de nem ismerték el a hőstetteiket.
2022. nov. 22. 02:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Dehogy volt ilyen. Azt el tudom képzelni, hogy köptek a németeknek a zsidókról.
2022. nov. 22. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!