Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Akik leszólják azokat, akik...

Akik leszólják azokat, akik kibújnának egy esetleges sorozás alól, ők maguk vajon bevonulnának, ha háború törne ki?

Figyelt kérdés

Itt is, meg Facebookos postoknál is olvastam már olyan kommenteket, ahol az illető meglehetősen lenézően nyilvánult meg azokról, akik azt írták, hogy ha Magyarország háborúba keveredne, akkor ők elmenekülnének, meg igyekeznének megúszni, hogy a seregbe vigyék őket. Jönnek avval, hogy az állampolgársággal nemcsak jogok, hanem kötelességek is járnak. És hogy mekkora gyáva puhány az, aki kibújna a katonaság alól.

De kérdem én, ha csakugyan háború törne ki, akkor ők maguk vajon emelt fővel vonulnának be?

Az meg különösen képmutató, amikor olyan mondja ezt, aki életkorban már bőven a katonakorúság maximuma fölött van, ergo, semmiképp nem vinnék el.

2022. nov. 19. 10:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
87%
2022. dec. 3. 21:22
 12/26 anonim ***** válasza:
83%
#11 Feri nyugodtan jelentkezhet önként és harcolhat Ukrajnáért, ne másokat akarjon oda küldeni. De esze ágában sincs menni, csak a pofája nagy.
2022. dec. 3. 21:51
 13/26 anonim ***** válasza:
8%
Eddig is bevonultunk. Ne magadból indulj ki, hogy ha te nem töltotted ki a szolgálati időd akkor más sem.
2023. jan. 25. 09:12
 14/26 A kérdező kommentje:
13: Miről beszélsz?
2023. jan. 25. 09:27
 15/26 anonim ***** válasza:
81%
A pávázó kretének futnának a leggyorsabban és a legmesszebbre.
2023. jan. 25. 10:13
 16/26 anonim ***** válasza:
33%
Természetesen azonnal bevonulnék, csak kérném hogy valamilyen gépesített egységhez tegyenek, pl harckocsizónak vagy gépkocsivezetőnek, mivel szét van törve a bokám és nem tudok járni.
2023. jan. 25. 16:17
 17/26 NTBS ***** válasza:
22%
Bevonulás. Egyértelműen.
2023. jan. 25. 17:33
 18/26 anonim ***** válasza:
61%

Néhány hónapja Soros György is 3. világháborút akart, és a férfiakat akarta háborúztatni.

De pár napos hír, hogy Soros a kelet-európai férfiakat akarja kivégeztetni, hogy a beképzelt söpredék nyugati lakosság tovább pöffeszkedhessen:

[link]

2023. jan. 26. 02:39
 19/26 anonim ***** válasza:
Hasítanék mint a szél. Éltem én már eleget.
2023. febr. 11. 20:07
 20/26 anonim ***** válasza:
18: nem hittem volna, hogy Gyuri bácsival még mindig lehet riogatni, dehát nem fogyunk ki az egyszerű emberekből...
2023. febr. 11. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!