Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Menni akarok ukrajnába harcoln...

Menni akarok ukrajnába harcolni mi a menete ennek?

Figyelt kérdés
Hol kell jelentkezni hol toborozzák az embereket mi menete ennek? Mennyi a fizetés? Milyen feltételekkel vannak?
2022. nov. 17. 11:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha van értékelhető harci tapasztalatod, akkor jelentős fizetést is kaphatsz. Ha nincsen, akkor nem kihívás, hanem öngyilkosság jelentkezni. Sajnos egy összecsapás során nem biztos, hogy meghalsz. Nem szeretném, hogy utána az én adómból legózzanak össze és én fizessem a rokkantsági járulékaidat, amikor egy lábbal egy kézzel (vagy csak egy kézzel láb nélkül) hazajössz.
2022. nov. 17. 18:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Tegyük fel túl éled. Haza nem jöhetnél soha
2022. nov. 17. 20:11
 13/13 Jeffrey Spender ***** válasza:
Kérdező, hogy tudnál harcolni, amikor 4 km-ről kilő egy harckocsi, vagy 20 - 35 km-ről a tüzérség, vagy távolságfüggetlen a légierő ?
2022. nov. 17. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!