Menni akarok ukrajnába harcolni mi a menete ennek?
Te bolond vagy? Látom vannak idióták akik háborúzni akar..
Mi értelme van ennek?
"Menni akarok ukrajnába harcolni mi a menete ennek?"
Attól függ, hogy melyik oldalon.
Csak magyar állampolgárként törvényellenes más országokba menni katonaként harcolni (más ország katonájaként). Ha ezt szeretnéd csinálni, ahhoz előbb el kell hagynod az országot, hogy a magyar hatóságok ne érjenek utol. De ha egyszer hazajössz, akkor is lehet bíróság elé állítanak, bár így hogy az ukránok mellett harcolnál tuti felmentenének, mert annak borzasztó visszhangja lenne nyugaton, ha egy magyart elítélnének azért, mert az ukránok mellett harcolt.
Szerintem ha átmész Kárpátaljára, akkor ott biztos tudsz jelentkezni már valahol, pl. a munkácsi vagy a beregszászi toborzóirodán.
A fizetés nem túl sok, csodálkoznék, ha párszázezer forintnál több lenne a zsoldod. De az önkéntesek (minden külföldi nem ukrán állampolgár, aki Ukrajnába megy harcolni az ukránok oldalán) lehet fizetést sem kapnak, elvégre nem véletlenül önkéntes a nevük.
A feltételek gondolom hasonlóak, mint a legtöbb országban, hogy a hadseregben harcolhass. Bizonyos életkor, bizonyos fizikai képességek, ilyesmik.
Köszönöm 4es az építő hozzászólást.
A többinek aki meg lehülyézett tudom mivel jár ez és hogy veszélyes de vonz a kihívás hogy tegyek valamit nagy dolgot az életben azért akarok menni a frontra nekem nincs veszteni valóm, úgy érzem kiszeretném próbálni magam egy ilyen helyzetben
"Az ukrán oldalon harcolnék..."
Úgy egy kicsit nehezebb bejutni.
De ha az oroszokhoz akarnál csatlakozni, akkor elég lenne lecsukatnod magad néhány évre. És amikor jön Pirozsgin a szibériai börtönbe toborozni, akkor jelentkeznél.
És képzetlen katonaként valószínűleg nagyobb orosz veszteséget okoznál, mintha a másik oldalon próbálkoznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!