Ha esetleg újra bevezetik Magyarországon a
sorkatonaságot, az alapján felmentenének alóla, hogy
meleg vagyok?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom, amíg volt Magyarországon sorkatonaság, az orvosi vizsgálaton alkalmatlannak minősítették azokat, akik homoszexuálisnak vallották magukat. Most is ez lenne?
Persze, hogy urban legend, mégis miért mentették volna fel a melegeket? Hülyeség...
2022. nov. 15. 06:09
12/40 anonim válasza:
Nem mentenének fel. Régen is csak azt mentették fel akiről kiderült az orvosi vizsgálaton hogy rojtosra van kefélve a hátsója és két lábon járó nemibetegség tenyészet.
2022. nov. 15. 06:27
13/40 anonim válasza:
Valóban felmentették, de csak miután megbizonyosodtak róla, hogy tényleg meleg, és nem csak bekamuzza a megúszás érdekében. Erre nyilván megvolt valami speciális tesztelési-vizsgálati módszer.
2022. nov. 15. 07:32
14/40 anonim válasza:
Hitler idejében nem csak hogy felmentették, de ki is végezték a melegeket.
2022. nov. 15. 07:39
15/40 anonim válasza:
"Akkor 2004-ig miért mentették fel a melegeket? Vagy ez csak városi legenda?"
En az utolso evben voltam katona, a melegek kerhettek felmentest, de polgari szolgalatra kellett menniuk.
38F incel
2022. nov. 15. 15:19
16/40 anonim válasza:
Nagyon nem érdekel hogy kinek milyen a nemi indentitása amíg rám nem erőltetik de:
-eddig nem az egyenjogúságért küzdöttetek?
-ez nem lenne diszkrimináció?
-a jogok ugyanúgy kellenek de a kötelezettségek nem?
Ku@vára nem tudnám megérteni ha nekem menni kéne mert magyar állampolgárként ez a kötelességen, egy kisebbségben lévő csoport meg elbújhat a seggem mögé. Nem érzitek ezt diszkriminációnak?
2022. nov. 15. 16:08
17/40 anonim válasza:
16: Mert gondolom, te ha tehetnéd, nem próbálnád megúszni, hogy elvigyenek.
2022. nov. 15. 16:12
18/40 anonim válasza:
#17 Biztos megpróbálnám megúszni ha van rá lehetőségem de:
-ma itt nincs háború
-nem keresem a lehetőséget előre a kibúvásra
-gusztustalannak tartom hogy bőrszínem-nemi hovatartozásom-hitem alapján felmentésért könyörögjek a legelső gyanús jelre.
2022. nov. 15. 16:19
19/40 anonim válasza:
Amúgy nem értem, az hogy valaki meleg miért lenne mentesség a sorozás alól? Nyilván nem nyomulhatna rá senkire, ennyi erővel a vegyes alakulatoknál az összes heteró férfit fel lehetne menteni nehogy rányomuljanak a nőnemű katonákra. Meg amúgy is, ha rá is nyomulna valakire egy heteró nem viszonozná, max egy-két maflással.
2022. nov. 15. 16:52
20/40 anonim válasza:
19: Azért, mert a sorkatonaságban, ha valakiről kiderült, hogy meleg, azt agyba-főbe alázták, szívatták.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!