A sorkatonaságban az étkeztetésben tekintettel voltak a vegánokra, vegetáriánusokra és vallásosokra?
Figyelt kérdés
Tehát azokra, akik nem ettek húst és/vagy állati terméket, vagy vallásukból eredően nem ehettek disznóhúst. Figyelembe vették a dolgot, vagy az ment, hogy "Kussolsz, és eszed ami van!"?2022. nov. 8. 10:20
52/64 anonim válasza:
Nem voltam katona és nem vagyok vegán se, de ha mégis mindkettő lennék, valahogy megpróbálnám megoldani. Gondolom a hús mellé adnak köretet is, felajánlanám másnak a húsadagomat plusz krumpliért/rizsért cserébe...
53/64 anonim válasza:
52.Hsz!
Én ezt gyakoroltam,s így katonatársaim halomba hordták nekem a kockasajtot,mézet,lekvárt,vajat,fonottkalácsot....Jó bulinak tartották ellátni engem ilyesmivel....:)
55/64 A kérdező kommentje:
52-53: Csak ugye, mint írtam, a legfanatikusabb vegák és vegánok nemcsak húst nem esznek, hanem semmi olyat, ami azzal érintkezett. Tehát például egy hús mellől elvett sajt vagy krumpli náluk nem játszik.
febr. 1. 18:50
56/64 anonim válasza:
Sosem voltam fanatikus,így az nekem nem volt probléma.
57/64 NTBS válasza:
A rendszerváltásig semmit nem vették figyelembe. Utána javult a helyzet, de a férfiak zöme evett húst. Ez egy új irány, hogy nem eszik ilyet!
58/64 Salamon Bálint válasza:
A vegán is kapott rendes kaját, legfeljebb nem ette meg belőle a húst.
59/64 A kérdező kommentje:
58: De ahogy írom, azt sem eszik meg, ami érintkezett a hússal.
júl. 11. 18:25
60/64 Alex Fly válasza:
@59: az az ő dolga. Nem kötelező ennie; maradhatott éhen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!