Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Katona attól még simán lehetek...

Katona attól még simán lehetek mert egy tűszúrástól elájulok nem?

Figyelt kérdés

Nekem a vérvétel úgy néz ki hogy beszúrja a tűt, és egyszercsak arra eszmélek, arra térek magamhoz, hogy ápolók állnak felettem, pofoznak, ijedt arccal élesztgetnek, hogy "Na végre felébredt", úgy le vagyok izzadva hogy az összes ruhám izzadtságban úszik, a fejem és hajam is csupa víz, szám, nyelvem csontszárazra kiszáradva, olyan hányinger mintha másnaposan ébrednék, szédülés, gyengeség, émelygés.

Az ápolók elmondják hogy az ájulás után rángógörcs jön rám majd percekig nem tudnak felébreszteni.

Ez egy sima vérvétel nálam.

Na most ettől még lehetek katona nem?

2022. nov. 5. 17:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Békeidőben hivatásos nem lehetsz. Háborúban meg letojják hogy elájulsz-e vagy sem, egyéni szoc.problem ott nem fog a nővérke tutujgatni.
2022. nov. 5. 21:48
 12/14 A kérdező kommentje:

# 11

azon gondolkodom ájultan hogyan tudok hozzájárulni hasznosan a honvédelemhez :D

2022. nov. 5. 21:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Elmész biztonságpolitikusnak.
2022. nov. 6. 06:59
 14/14 anonim ***** válasza:
#12 szerinted mikor háború idején tömegével viszik a frontra az embereket akkor törődnek ilyen aprósággal?
2022. nov. 6. 07:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!