Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Katona attól még simán lehetek...

Katona attól még simán lehetek mert egy tűszúrástól elájulok nem?

Figyelt kérdés

Nekem a vérvétel úgy néz ki hogy beszúrja a tűt, és egyszercsak arra eszmélek, arra térek magamhoz, hogy ápolók állnak felettem, pofoznak, ijedt arccal élesztgetnek, hogy "Na végre felébredt", úgy le vagyok izzadva hogy az összes ruhám izzadtságban úszik, a fejem és hajam is csupa víz, szám, nyelvem csontszárazra kiszáradva, olyan hányinger mintha másnaposan ébrednék, szédülés, gyengeség, émelygés.

Az ápolók elmondják hogy az ájulás után rángógörcs jön rám majd percekig nem tudnak felébreszteni.

Ez egy sima vérvétel nálam.

Na most ettől még lehetek katona nem?

2022. nov. 5. 17:55
A kérdező szavazást indított:
igen lehetsz simán
nem lehetsz
13 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Nem
2022. nov. 5. 17:56
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Na, csak lőtt sebet ne láss akkor, mert ha a tűszúrástól elájulsz a lőtz seb jobban fog fájni neked mint aki kapta.
2022. nov. 5. 17:57
 3/14 A kérdező kommentje:

# 1

miért nem?

értem hogy békeidőben nem de háború esetén simán besoroznak nem

2022. nov. 5. 17:57
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen. Ha véletlenül szétfröcsköl az agyvelőd azt már úgy sem látod.
2022. nov. 5. 18:04
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Aki túlzottan fél a vértől, vagy könnyen elájul, az nehezítheti a harcban. Főleg, ha sérült katonát kell ellátnia, vagy ilyesmi.
2022. nov. 5. 18:23
 6/14 anonim ***** válasza:
43%
Persze az se jó, ha valaki meg túlzottan érzéketlen, és fegyver van a kezében. Most itt nem csak a vértől való félelemre gondolok.
2022. nov. 5. 18:24
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Anyámasszony katonája még lehetsz :)
2022. nov. 5. 20:07
 8/14 anonim ***** válasza:
68%
A tűtől való félelem nem jelenti azt hogy a vértől stb is fél. Van aki a kiscicától is úgy tud félni hogy inkább lőjék lábon mint sem egy szobába legyen zárva egyel
2022. nov. 5. 20:43
 9/14 A kérdező kommentje:

# 5

# 6

# 7

# 8

De én nem félek a tűtől vagy a vér látványától. Semmiféle félelmet nem érzek akkor amikor elkezdenek vért venni.

Egészen egyszerűen csak amikor beszúrják a tűt akkor olyan mintha valami kapcsolót lekapcsolnának amitől elájulok. :D

Mintha újraindítanák a rendszert.

2022. nov. 5. 21:37
 10/14 A kérdező kommentje:

# 7

Nem lehetek. Már az vagyok.

2022. nov. 5. 21:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!